Black Panther mellett egy másik népszerű szuperhős játékon is dolgozhat az EA

Black Panther mellett egy másik népszerű szuperhős játékon is dolgozhat az EA

Nem véletlenül nem akarják, hogy felvásárolja őket bárki is, hiszen nagyszabású címekkel készülnek a következő időszakban is.

Ki ne emlékezne a Square Enix és a Crystal Dynamics boszorkánykonyhájában kotyvasztott Marvel's Avengers videójátékra? Alighanem, aki kicsit is érdeklődik a téma iránt, annak az elméjében még élénken él, hogy milyen siralmas alkotást sikerült összehozniuk. Ezt később a Guardians of the Galaxy némileg orvosolni tudta, illetve az Insomniac Games volt az, aki végre megmutatta hogyan is kell egy szenzációs videójátékot megalkotni, szuperhőssel a főszerepben.

Egyértelmű tehát, hogy nem csak a vásznon van keresnivalója a Marvel karaktereknek, és szerencsére jó néhány pletyka napvilágot is látott, hogy a Spider-Man 2 és a Wolverine címeken túl más hősök is saját játékot kaphatnak. Ezek közül az egyik a Fekete Párduc, róla röppent fel ugyanis az a szóbeszéd, hogy az EA csapott le a jogaira és elkészítik az ő történetét is. Sajnos egyelőre semmi konkrétum nem derült még ki erről a projektről, miközben már egy másik pletyka is felütötte a fejét. Egy ismert szivárogtató, Tom Henderson posztolt ezzel kapcsolatban Twitteren:

„Hallottam róla néhány pletykát, hogy Vasemberről szólhat, de nem volt konkrétum, amiről beszámolhattam volna. Egyelőre erősen a "pletyka" kategóriába tartozik, de ha hallok/látok több konkrét információt, akkor be fogok számolni róla. Csak gondoltam, hogy érdemes megemlíteni."

Azért is lehet alapja a mondanivalójának, mert nem olyan rég maga Andrew Wilson, az EA egyik első számú embere nyilatkozott az egyjátékos alkotások fontosságáról, illetve cáfolta azt is, hogy bárki felvásárolná őket, hiszen remek helyzetben vannak jelenleg a piacon. Az ilyen címek pedig csak erősítenék az amúgyis betonbiztos pozíciójukat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: www.cbr.com

Kövess Minket!