Érkezik a Fekete Párduc videojáték?

Azután, hogy ősszel érkezik a második mozifilm, videojátékot is kapnak wakanda népe?

A San Diego-i Comic-Con hatalmas felfedezésekhez vezetett a Marvel Moziverzum jövőjét illetően. Ezek közé a leleplezések közé tartozott a Fekete Párduc legújabb trailere is: Wakanda Forever, Ryan Coogler 2018-as szuperhősfilmjének várva várt folytatása. A Fekete Párduc: A Wakanda Forever azonban nem biztos, hogy az egyetlen Fekete Párduc-projekt, amin jelenleg dolgoznak.

Az általában jól értesült iparági bennfentes, Jeff Gruber osztott meg egy sejtelmes Twitter-bejegyzést. Ebben megemlít egy Fekete Párduc-játékot, azonban erről semmiféle információ nem volt korábban. Így ez egy eddig ismeretlen projektre is utalhat.

Azonban azoknak van egy rossz hírünk, akik máris beleélték magukat. A megfogalmazás annyira általános, hogy több mindenre is érthette Gruber. A már említett, még ismeretlen játékra, esetleg a Marvel's Avengers Black Panther: War for Wakanda DLC-jére. De még a Marvel HQ-n elérhető Black Panther: Jungle Pursuitre is gondolhatott. Remélhetőleg hamarosan több információt is megoszt velünk.

Az egészen biztos, hogy nem maradunk Marvel-játékok nélkül. Készül Amy Hennig és a Skydance New Media titkos és rejtélyes kalandjátéka, október 6-án érkezik a Marvel's Midnight Suns, míg augusztusban már játszhatunk a PC-s Marvel's Spider-Mannel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szívesen játszanál egy játékkal, amelynek a Fekete Párduc a főszereplője?

  • 33 %
  • 67 %