LoL: Tyler1 félti az egészségét a csapattársak miatt

A 27 éves sztár egyre nehezebben viseli a rosszul teljesítő LoL-osokat.

Egészen elképesztő az az időmennyiség, amelyet Tyler1 a League of Legends társaságában tölt el. Az amerikai tartalomgyártó gyakorlatilag hosszú évek óta az egyik legnézettebb LoL-os, aki szórakoztató élőzése közben azért csak elérte több szerepkörben is a Challenger-szintet. Tudása megkérdőjelezhetetlen, ahogy kitartására sem lehet panasz, de úgy tűnik, hogy a szervezete elkezdett jeleket küldeni, amelyekre érdemes lehet odafigyelni.

Tyler1 és a betegség

Néhány nappal ezelőtt az egyik Twitch-adásában arról beszélt a streamer, hogy konkrétan fájdalmai vannak hastájékon, amelynek oka, hogy a csapattársai egyszerűen túl rosszak. Fizikailag fájdalmat okoz velük együtt játszania, amely egyáltalán nem tartozik véleménye szerint a vicc kategóriába. Egy Braum support annyira kikészítette, hogy a meccs után megfájdult a feje attól, amit látott az idézőtől.

Egyelőre nem beszélt arról Tyler1, hogy a megjelent tünetek miatt szüneteltetné az adásgyártást, azonban ezek a jelek azért aggodalomra adhatnak okot. A rajongók egyszerűen imádják BIG TONKA T-t, valamint a Riot Games is szívesen dolgozik együtt vele a nagyobb eseményeken. A 2022-es Worlds három helyszíne is az Egyesült Államokban lesz, amely hazai pályát jelent az LCS-játékosoknak, valamint Tyler1-nak is. Gyakorlatilag borítékolható, hogy felbukkan majd a közvetíttésben a kék-fekete fejhallgatójáról elhíresült sztár, aki közel 200 kg-ot tud kinyomni fekve.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!