LoL: Tyler1 rendesen kifakadt a koreai Solo Queue-ra

LoL: Tyler1 rendesen kifakadt a koreai Solo Queue-ra

A világ legnépszerűbb LoL-streamere kifejezetten kellemetlen tapasztalatokkal távozott Dél-Koreából.

A 2022-es Mid-Season Invitational előtti hetekben több népszerű streamer döntött úgy, hogy ideje áttennie átmenetileg a székhelyét Dél-Koreába. Bausffs, Tarzaned, TFBlade és Tyler1 megpróbálkozott azzal, hogy a világ legjobb profi játékosaival kiegészült szerveren minél magasabb rangba jussanak el 30 napos tartózkodásuk alatt. Az "inting Sionjáról" elhíresült Bausffs elérte a Challengert, TFBlade top 3-ig jutott, Tyler1 meg viszonylag gyorsan elérte a Mastert, hogy utána onnan ne jusson semerre. BIG TONKA T végül 774 mérkőzést játszott le a koreai szerveren, melyből 411-et fejezett be győzelemmel. A napi 20-30 mérkőzéses streameket elképesztően sokan követték, csak Gaules, xQc és Asmongold mondhatja el magáról, hogy a megtekintett órák számában túl tudta szárnyalni a 27 éves amerikait.

Tyler1 rövid és tömör véleménye a koreai Solo Queue tapasztalatairól

Hazautazási előtti utolsó streamjében a népszerű tartalomgyártó az alábbi gondolatokat fűzte az elmúlt 30 napjának élményeihez.

„Ugrálok az örömtől, mert már csak percek vannak hátra, hogy végre a hazatartó gépen üljek... Egyre rosszabbnak érzem a teljesítményem. Egy hatalmas időpocsékolás volt az egész... Nem akarok hazudni, de Összességében egy elég rossz tapasztalat volt ez az egész. Senki sem hallgat a másikra, mindenki toxikusan viselkedik.”

A peak ELO-ja Tyler1-nak Masters 327 LP volt, onnan esett vissza Masters 105 LP-re, amin végül zárta a 30 napos maratonját. Egyelőre nem tudni, hogy mikor közvetít újra az amerikai sztár, de az biztosra vehető, hogy egy darabig garantáltan nem játszik majd a koreai szerveren.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Tyler1 kiutazik még ebben az évben újra Koreába Solo Queue-zni?