LoL: Tyler1 elképesztő győzelmi aránnyal mászik a koreai szerveren

LoL: Tyler1 elképesztő győzelmi aránnyal mászik a koreai szerveren

Alig néhány napja van kinn Koreában Tyler1, már 200-nál is több meccset játszott le Solo Queue-ban.

Bausffs, TF Blade, Mumus100, az MSI teljes mezőnye és hamarosan Blackii. Csak néhány olyan játékos, aki már meghódította a koreai szervereket, most is nyüstöli a Solo Queue-t, vagy épp hamarosan utazik ki, hogy a világ egyik, ha nem a legerősebb LoL-os környezetében találja meg a számításait. Tyler1 szintén ennek az illusztris társaságnak a tagja, ugyanis a világ legnézettebb League of Legends tartalomgyártója gyakorlatilag pihenés nélkül spameli a meccseket a félszigeten. Az amerikai srác nem véletlen volt már Challenger Észak-Amerikában az összes (!) szerepben, tudása megkérdőjelezhetetlen, amelyet kamatozni tud a legerősebb ellenfelekkel szemben.

Tyler1 Master rangban a koreai szerveren

BIG TONKA T, azaz Tyler1 már 224 mérkőzést lejátszott új koreai fiókján, amelyen a győzelmi aránya egészen elképesztő, 60%-os. Mivel "autofill to Challenger" kihívást teljesít épp a 27 éves szupersztár, ezért nem várható el, hogy minden mérkőzésen abszolút dominálni tudja a Szurdokot. Ettől függetlenül van néhány karakter, amivel szinte egyáltalán nem tud hibázni.

  • Urgot 30 meccsből 60%-os győzelmi arány
  • Ivern 31 meccsből 71%-os győzelmi arány
  • Draven 32 meccsből 63%-os győzelmi arány
  • Karma 34 meccsből 68%-os győzelmi arány

Utóbbi karakter talán a leghatékonyabb Tyler1 kezei között, mivel Solo Queue-ban rengeteget számít a flexibilitás. Karma jelenleg mindkét szóló ösvényen, valamint APC-ként és támogatóként egyaránt bevethető az alsó ösvényen. A kihívás eddig remekül halad tehát Tyler1 számára, akinek összesen 30 napja biztosan van arra, hogy elérje autofillként a Kihívó rangot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted összejön Tyler1-nak a Challenger 30 nap alatt?