Zazie Beetz is visszatérhet a Joker: Folie à Deux’-ban

Zazie Beetz is visszatérhet a Joker: Folie à Deux’-ban

A színésznő állítólag jelenleg is tárgyal a Warner Bros. fejeseivel az ügyről. 

Todd Philips rendező és Joaquin Phoenix történelmet írt a 2019-es Jokerrel, ami nem csak Oscar-díj esőben részesült, de 70 millió dolláros büdzséjéhez képest majdnem 1.1 milliárd dollárt kaszált a mozikban, így borítékolható volt, hogy a történet nem ért véget. A folytatásról néhány hónappal ezelőtt röppentek fel az első pletykák, idővel pedig az is kiderült, hogy a Joker: Folie à Deux’ címre keresztelt alkotás egy Musical lesz, melyben Lady Gaga is szerepelni fog. 

Az énekesnő egyébként előreláthatólag Dr. Harleen Quinzelt, azaz Harley Quinnt fogja alakítani, a történet pedig az Arkham elmegyógyintézetben játszódik majd. Érdekesség, hogy Deadline által megszellőztetett információk alapján a produkcióban visszatérhet az első részben feltűnő egyedülálló anyuka, Sophie karaktere is, akit Zazie Beetz formált meg. Emlékeztetőül, ő volt Arthur szomszédja és fantáziáinak középpontja. 

Beetz naptára jelenleg szabad, mivel a mostanában mozikba került Bullet Trainen kívül csak két szinkronszerepe van kilátásban, szóval akár össze is jöhet a dolog. Karakterével kapcsolatban számtalan teória látott napvilágot a film megjelenése óta, Arthurral való kapcsolata ugyan fikció volt, sokan pedig úgy hiszik, hogy a nagy felismerés után a férfi megölte. Akárhogy is legyen, a történetszálban azért van még némi potenciál, főleg úgy, hogy a hallucinációkkal simán visszahozhatják a nőt, akár életben van, akár nem. Lelki szemeim előtt látom magam előtt, ahogy Sophie a normális életet képviseli Joker agyában, Harley pedig az őrült szenvedélyt, ami romba dönti Gotham városát. Ti visszavárjátok egyébként a karaktert? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!