Lady Gaga hivatalosan is megerősítette, hogy szerepelni fog a Joker 2-ben!

Lady Gaga hivatalosan is megerősítette, hogy szerepelni fog a Joker 2-ben!

Az énekes-színésznő egy sokat sejtető bejegyzést tett közzé hivatalos Twitter oldalán. 

A Warner Bros. és Discovery összeolvadásának köszönhetően sötét idők járnak a DC-filmek rajongóira, a stúdió például egyáltalán nem tudja, mit kezdjen a saját moziverzumával, ami továbbra is Superman és Batman nélkül lóg a levegőben, ráadásul nemrég bejelentették, hogy a reménysugárnak számító Batgirl mozit 90 millió elköltött dollár után szimplán kukázzák és leírják az adóból. Szerencsére a napokban érkeztek jó hírek is a stúdió részéről, Todd Philips Jokerjének folytatásáról izgalmas információk derültek ki. 

Korábban egyébként már felröppentek a pletykák, hogy a Joker: Folie A Deux címre keresztelt alkotásban az Oscar-díjas Lady Gaga is szerepelni fog, ráadásul a híresztelések szerint Dr. Harleen Quinzelt, azaz Harley Quinnt alakíthatja. Az énekesnő sokáig nem kommentálta az értesüléseket, a minap azonban Twitter oldalán hivatalosan is megerősítette, hogy benne lesz a filmben, arról viszont még nem esett szó, milyen karaktert kelt majd életre. A bejegyzéshez mondjuk közzétett egy kisvideót, melyben sokat mondóan Jokerrel andalog, így előreláthatólag tényleg a főhős szerelmét játszhatja majd. 

Érdekesség, hogy a film előreláthatólag musical lesz, ami Gaga számára szinte hazai pálya. Habár elsőre nem ájultam el a koncepciótól, idővel felismertem, hogy akár működhet is a dolog, főleg akkor, ha a Philips és Phoenix által írt szövegkönyv elég drámai és hátborzongató lesz. A sötét hangvételre igény is lenne, hiszen a szuperhősbiznisz manapság már csak mese habbal, az emberek meg kezdenek kiábrándulni, szóval valami formabontóra van szükség, hogy a műfaj ne haljon ki záros határidőn belül.  

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!