Megvan hol játszódik a Joker 2 és kiderülhetett a premier dátuma is

Megvan hol játszódik a Joker 2 és kiderülhetett a premier dátuma is

Már az első rész is nyomasztó volt bizonyos szempontból és alighanem erre rátesznek még egy lapáttal a folytatásban.

Legutóbb még arról számolt be a Warner Bros., hogy hiába áldoztak nagyjából 90 millió dollárt az új Batgirl mozifilmre, mégsem adnak neki zöld utat, így semmilyen platformon sem mutatják be. Ez a rajongók körében némi aggodalomra adott okot a DC projektek kapcsán, de szerencsére van jó hír is számukra. A Deadline értesülései szerint Batman nagy nemezisének második része, a Joker: Folie A Deux 2024. október 4-én kerül a mozikba. A forgatókönyvről annyit lehet tudni, hogy a rendező, Todd Phillips a film főszereplőjével, Joaquin Phoenixszel együtt írta meg a sztorit.

Emellett kikerült Twitterre két kép is, melyen maga Joaquin Phoenix, jobban mondva Joker látható. Az első rész befejezését követően pedig úgy tűnik, hogy nem úszta meg az ámokfutását a "bohóc" és bekerült a Arkham Asylum elmegyógyintézetbe. Ha minden igaz, akkor a film sztorija nagyrészt itt játszódik majd.

Természetesen a Joker: Folie A Deux cselekményének további részleteit egyelőre homály fedi, de az alcímből arra következtetnek egyesek, hogy egy komoly pszichológiai rendellenességet mutat be a film, amely egyszerre két embert érint. Ha az egyik szereplője Joker, akkor még mindig rengeteg lehetőség van arra, hogy ki lehet a második személy. Akár Harley Quinn, akár valaki más is szerepet kaphat a folytatásban. Korábban egyébként olyan pletykák is felröppentek, miszerint a Joker 2 musical is lehet, amiben Lady Gaga játszaná el Harley Quinnt.

Bármennyire is átalakulóban van a Warner Bros. vezetése, az, hogy az első Joker lett a legtöbb bevételt hozó R-besorolású film és 11 Oscar-díjra jelölték – melyből kettőt meg is nyert –, valószínűleg soha nem állt fenn annak a veszélye, hogy ne készüljön el a folytatása.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!