Így néz ki felújítva a The Last of Us part I egyik legsokkolóbb jelenete

Így néz ki felújítva a The Last of Us part I egyik legsokkolóbb jelenete

Te ki fogod próbálni a PC-s The Last of Us első részét?

Hithű PC-s játékosként sosem hittem igazán a konzolok varázsában. Felesleges pénzkidobásnak tartottam őket, de mivel a családban többeknek kényelmesebb lehuppani a TV elé és bekapcsolni egy konzolt, valamint mivel PS5-játékok felhozatala engem is rabulejtett, tavaly nyáron beruháztam egy PS5-re. Marvel's Spider-Man, God of War, Demon's Souls, leginkább ezek a címek vonzottak, holott tudtam, hogy nem én leszek az a családból, aki a legtöbb szabadidejét a PS5 előtt tölti majd.

Végül nem ezek lettek kedvenceim, bár  mindegyikük parádés játék, nem vártam, de a The Last of Us mindkét része sokkal inkábba magába szívott, igazi rajongót csinált belőle.

Ezért is örülök annak, hogy nincs már sok hátra a The Last of Us part I remake megjelenéséig, ami nem csak PS5-ön szépíti majd meg a játék, de végre a PC-s játékosoknak is odaadja magát. Higgyétek el, ezt a játékot nem szabad kihagyni.

Aki még soha nem játszott vele és első kézből szeretné megtapasztalni a játék kínálta élményt, az most ne olvasson tovább, innentől spoileresek a sorok.

Kiszivárgott ugyanis 48 másodpercnyi anyag a felújított verzióból, ami az egész játék egyik legszomorúbb, leginkább a játékosok szívébe markoló jelentet mutatja. Arról van szó, amikor Ellie és Joel összetalálkozik egy testvérpárral, Henryvel és Sammel. A találkozás vége tudjuk mi lesz, Henry kénytelen lelőni megfertőződött testvérét, majd magával is végez.

TOUP1L

The Last of Us part I tele van ilyen és ehhez hasonló nehéz jelenetekkel, de éppen ezek adják meg azt az egyediséget, amitől olyan remek ez a játék. A The Last of Us part I remake szeptember 2-án érkezik PS5-re, picivel később PC-re, de azt még nem tudjuk pontosan mikor.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!