Íme 5 félkész játék, mely ilyen állapotában is szórakoztató

Íme 5 félkész játék, mely ilyen állapotában is szórakoztató

Ha egy játék a megjelenésekor nem hozza az elvárt szintet, az még nem jelenti azt, hogy ne kötné le az embert. Mi most ilyenekből válogattunk.

Már-már „megszokott" volt, hogy egy nagyon várt videójáték végleges megjelenése előtt a fejlesztők előzetesen egy demóverziót tettek közzé, mely az alapjáték egy igen korlátozott változatát tartalmazta: vagy csak egy bizonyos ideig játszhattunk vele, vagy a funkcióinak csak egy részét érhettük el. Az utóbbi években aztán az „early access" (korai hozzáférésű) állapotban való megjelenés vált egyre divatosabbá, amikor a játékot még félkész változatában osztották meg, a játékosok visszajelzései alapján fokozatosan csiszolva rajta, mielőtt a végleges változat megjelent volna.

Viszont mi a helyzet azokkal a játékokkal, amelyek a végleges verziószámot is úgy kapták meg, hogy azokon bőven lehetett volna dolgozni még? Ezen kérdésre igyekezett keresni a választ a PC Guru csapata is, akik összegyűjtöttek 5 ilyen játékot, melyek nem csak, hogy félkészek még, de ilyen állapotukban is el lehet velük tölteni pár kellemes órát. Cikküket az alábbi oldalon olvashatod, ahol ezen 5 játékot is bővebben mutatták be:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Számodra melyik játék volt a legszórakoztatóbb?