Hirdetés

Egy művész szerint így nézne ki Lady Gaga Harley Quinn bőrébe bújva

Újabb részletek derültek ki a Joker második részével kapcsolatban, de nem mindegyiknek fognak örülni a rajongók. Ez az artwork azonban nagyon bíztató.

Esport1 Podcast

Vizicsacsi új csapatot talált és szárnyal a Ragnarök!

Mégis talált magának csapatot a magyar játékos, így megint láthatunk hazai megmozdulásokat az LEC-ben. A Ragnarök gyakorlatilag letarolta a játékpiacot, mind eladásban, mind pedig a Twitch számokban. Egy kutatásból pedig kiderült, hogy melyik játékok tudják a legjobban felhúzni a játékosaikat.

Hirdetés

Arról már korábban tudomást szereztünk, hogy a következő rész címe a Joker: Folie à Deux nevet viseli és Joaquin Phoenix is visszatér Arthur Fleck szerepében. Miután sikerült megfejteni az alcímet, rögtön felmerültek a pletykák, hogy valamilyen mentális probléma kerül a középpontba, ami nem csak egy személyt érint. Így került a képbe Harley Quinn, ráadásul időközben az is biztossá vált, hogy ki játszhatja. Lady Gaga Twitteren osztott meg bejegyzést a filmmel kapcsolatban, bár konkrétumokat nem árult el, de ki mást játszhatna el, ha nem a korábbi pszichiátert, aki belezúg Jokerbe?

A Todd Phillips által rendezett Joker első része, amelynek költségvetése nagyjából 55 és 70 millió dollár között volt volt, hatalmas kritikai és kasszasiker lett. A film 1,074 milliárd dollárt gyűjtött össze világszinten és több Oscar-jelölést is kapott – két ízben pedig nyert is. Phoenix lett egyébként a második, aki Joker bőrébe bújva részesült a legrangosabb elismerésben, a néhai Heath Ledger korábban A sötét lovagban nyújtott teljesítményéért kapott posztumusz Oscar-díjat. Sajnos az már kevésbé jó hír, hogy a Warner Bros. elképzelései szerint a folytatást musicalként képzelik el, és talán ezért is került a képbe Lady Gaga. Természetesen azonnal elindult a fantáziálás, hogy vajon miként nézhet majd ki a filmben az előadóművész, ráadásul összehasonlítási alapja is van a rajongóknak, hiszen Margot Robbie már két ízben magára öltötte ezt a szerepet a Suicide Squad filmekben. Míg a folytatást csak decemberben kezdik el forgatni, a népszerű művész, Bosslogic nemrégiben elkészítette Lady Gaga Harley Quinn illusztrációját.

Nem, nem Lady Dimitrescuról van szó a Resident Evil Village videójátékból, ez tényleg Harley Quinn lenne.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!