Akciófigyelő: Máris itt van ingyen egy újabb játék az Epic Gamestől!

Akciófigyelő: Máris itt van ingyen egy újabb játék az Epic Gamestől!

Még magasabb fordulatszámon szeletelheted a zöldségeket.

Ha szereted a kihívást, ha szereted azt, amikor ég a kezed alatt a munka, vagy ebben az esetben a rizs, amit már megint sikerült odaégetned, mert a sertésragu elvonta a figyelmedet, sőt még a piskóta is összeesett a sütőben. Vagyis a food truckok üzemeltetése nemcsak játék és mese, hanem egy idegeket megtépázó, a végletekig kiélezett probléma, amelyet megoldani csak te tudsz. A Cook, Serve, Delicious! 3?! az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, amelyért a következő egy hétben nem kell fizetned egyetlen forintot sem. Steamen jelenleg a programért 19,99 dollárt, nagyjából 7600 forintot kérnek el, azaz ennyit tudsz spórolni néhány kattintással.

A népszerű szakácsszimulátor harmadik részében több tucat extra modullal turbózhatod fel a food truckod, amely a 2042-es háborúk által megtépázott Amerika egyik üde színfoltja. Száz és száz különböző méretű, állagú és textúrájú fogás kerül ki a kezeid közül, amelyek elkészítése egyre nehezebb, ahogy haladsz előre a kampányban. Több mint 380 szinten kamatoztathatod jártasságod a virtuális konyhában, miközben szól a háttérben 2020 egyik legjobb játékzenéje, amely Jonathan Geer alkotói munkásságának gyümölcse. Egyedül és helyi kooperatív módokban egyaránt a serpenyők közé csaphatsz, sőt beállíthatod a Chill-módot, amelyben tényleg csak a "zen életérzésre" való törekvés az egyetlen célod.

Az ingyenes Cook, Serve, Delicious! 3?! videójátékot augusztus 11-én, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te sütöttél már muffint valaha?