Káoszban gazdag előzetest kapott a Rick és Morty 6. évada!

Káoszban gazdag előzetest kapott a Rick és Morty 6. évada!

A furcsa páros kalandjainak folytatása szeptember elején indul az Adult Swimen. 

Dan Harmon és Justin Roiland sikert sikerre halmoz a 2013-ban indult Rick és Morty-val és a két karakter már nem csak az eredeti sorozatban, hanem anime változatban, továbbá videójáték karakterként is elindult hódító útjára. A széria népszerűsége miatt a rajongók fáklyás felvonulást tartottak volna, ha nem folytatódnak a kalandok, szerencsére viszont a készítőkben maradt még szufla és nemrég bejelentették, hogy a 6. évad szeptember elején indul az Adult Swimen, plusz a részek kis csúszással ezúttal is felkerülnek majd a HBO Max kínálatába. 

A csatorna első emberének számító Michael Ouweleen egyébként korábban úgy fogalmazott, hogy az új felvonás rendkívül emlékezetes, sőt szinte ikonikus lesz. Ezt az információt később Roiland is megerősítette, a nemrég debütált első előzetes alapján pedig nyugodtan hihetünk nekik. A káosz nagyjából ott folytatódik, ahol tavaly ősszel abbamaradt és hőseink eszeveszett őrültségekbe keverednek majd, de a kedvcsinálóból az is kiderült, hogy Ricknek saját lejátszási listája van a gyilkoláshoz, melyen az első zene a Black Sabbath klasszikusa, a Paranoid. Na nem is húznám tovább az szót, íme az előzetes!

A széria új évada előreláthatólag 10 részből áll majd, plusz iparági pletykák alapján Evil Morty is visszatér egy újabb ördögi tervvel. Érdekesség, hogy Jutin Roiland pár hete a Collidernek azt nyilatkozta, hogy a sorozat jövőjét nagyjából úgy képzeli el, mint a Simpson családnál, vagyis a szereplők nem öregszenek, csak úgy léteznek az örökkévalóságban. A szakember mindezt azzal indokolta, hogy nem szeretné, ha Summer és Morty végeznének a középiskolában, mert ott számtalan vicces szituációt tudnak még teremteni és elmesélni. Mindemellett Roiland elmondta, hogy rengeteg terük van még így is a karakterek személyiségfejlődéséhez, plusz őszintén szólva nem érdekli őket, mi lesz a jövő vagy hol tartanak most az életben a karakterek, hisz azt csinálnak, amit akarnak, ezért nem feltétlenül szeretnék, ha Morty mondjuk felnőne. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!