Kenshi lesz a Mortal Kombat Legends: Snow Blind anime egyik főszereplője

Kenshi lesz a Mortal Kombat Legends: Snow Blind anime egyik főszereplője

Sub-Zero is visszatér, de több régi kedvenc is tiszteletét teszi az új epizódban.

Befutott a Mortal Kombat Legends anime sorozat harmadik epizódja, Snow Blind alcímmel. Alighanem ez az első jele, hogy a Warner Bros. és a NetherRealm Studios készül a franchise 30. születésnapjára, melyet pontosan október 8-án ünnepelhetnek együtt a rajongókkal. Ed Boonék ugyan egyelőre még semmi érdemlegeset nem jelentettek be, de ez az új trailer nagyon ütősre sikeredett.

Úgy tűnik az első képsorokból, hogy a történet főszereplője Kenshi lesz, aki összetűzésbe kerül a szakállas Kanoval és az általa irányított Black Dragon bűnszervezettel. A kíméletlen bandavezér letarolja Kenshi faluját, aki ezért igazságot akar szolgáltatni, de időközben egy soulnado megvakítja, így jóval nehezebb lesz a felkészülése, mint gondolta volna. A tréning során Sub-Zero is a segítségére lesz és a duó mindent elkövet majd, hogy letöröljék a vigyort Kano arcáról. Íme a Snow blind első trailere:

A szemfülesek egyébként kiszúrhatták az előzetesben Kabalt, Kirát, Kobrát, Erron Blacket, Ferra Torrt, de feltűnik még Shang Tsung és Tremor is. Úgy tűnik tehát, hogy nem csak a videójátékos vonalon éli sokad virágzását a franchise, hanem a filmek és sorozatok világában is. A 2021-es Mortal Kombat film meglehetősen nagy sikert aratott Netflixen, így nem is volt kérdés, hogy jön a folytatás. Az animét illetően pedig a Scorpion's Revenge és a Battle of the Realms után itt a harmadik alkotás, ami nagy örömmel töltheti el a rajongókat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!