LoL: Te kitalálod a törölt tárgyakat egyetlen kép alapján?

LoL: Te kitalálod a törölt tárgyakat egyetlen kép alapján?

Megizzadtak az észak-amerikai topliga idézői a váratlan feladat teljesítése során.

A League of Legends legrangosabb bajnokságaiban hétről hétre izgulhattok a színvonalas összecsapásokon, amelyekből rengeteget lehet tanulni még a magasabb szinten játszó idézőknek is. Két forduló között sincs azonban üresjárat, ugyanis mind az LEC-ben, mind az LCS-ben igyekeznek színes tartalmakkal kitölteni a mérkőzések közötti időszakokat. Ezúttal Travis Gafford, az e-sportújságírás egyik megkerülhetetlen alakja kapta el egy rövid kvízre Hans samáékat. A feladat nem volt más, mint a LoL-ból már eltávolított tárgyak felismerése mindössze a képük alapján. Az eredmények önmagukért beszélnek, még a legtapasztaltabb veteránok közül is többen teljesen fogalmatlanul álltak a feladványok előtt.

Nem ez volt az első ilyen alkalom, hogy profi e-sportolóktól várták azt el, hogy megmondják a hosszú évekkel ezelőtti meta aktuális itemjeit. Az LEC-ben 2020-ban egy Pop Quiz keretein belül kitértek már erre a témakörre, akkor a válaszadói székben még olyan alakok ültek, mint Sacre, Expect, Jactroll vagy épp Vander.

Az LCS-ben aphromoo, az LEC-ben Bwipo vette legkönnyebben az akadályokat, ami egyáltalán nem a véletlen műve. Az amerikai támogató már 2011 óta profiskodik, 29 évesen az egyik legnagyobb veteránnak számít az elit körökben. Hasonlóan nagy tapasztalata van a belga toposnak, Bwipo első profi szerződését 2015-ben kapta meg. A még mindig csak 23 éves idéző többször megcsillogtatta már tudását, az LEC Pop Quizekben többször hibátlanul teljesítette a kreatív, ötletes és kellően izzasztó feladatokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.