Bajban a NaVi, lehet, hogy s1mple nélkül játszanak a következő versenyükön?

Szerinted meddig juthat így a NaVi a versenyen?

Derült égből villámcsapásként jött a hír ma délután, hogy a jövő héten kezdődő BLAST Premier Fall Groups versenyén nem azt a NaVit láthatjuk majd, amelyiket már megszoktuk. Sőt, a csapat a legerősebb játékosukat lesz kénytelen hiányolni, úgy tűnik ugyanis, hogy s1mple nem vesz részt a versenyen.

A Dexerto értesülései szerint a NaVi Junior 18 éves játékosa, Danyyl "headtr1ck" Valitov már úton van a csapat bootcampére, ahol a többiekkel közösen készül majd az őszi BLAST szezon első versenyére. Ezt egyelőre headtr1ck, s1mple és a csapat sem erősített meg, de s1mple Instagram sztorija beszédes.

A Dexerto informátorai szerint, s1mple személyes okok miatt hagyja ki a versenyt, bízzunk benne, hogy tényleg így van és nincs semmi komoly gond a csapaton belül. Headtr1ck már az ESL Pro League 15. szezonjában is kisegítette a NaVit pár meccsen, akkor a covidos boombl4 helyén játszott. Most viszont kifejezetten érdekes és izgalmas lesz azt látni, hogy vajon mire megy a NaVi a legerősebb játékosuk nélkül.

Nagy gond nincs, hiszen a tavaszi szezont megnyerték, az év végi BLAST Premier World Finalben már biztos helyük van, de azért így sem szeretnék egy kiábrándító eredménnyel nyitni az őszi szezont.

A BLAST Premier Fall Groups augusztus 19-én kezdődik és teljes egészében élőben követhetitek majd az esport1tv Twitch csatornán, ráadásul minden meccsnapra jut majd egy ajándék skin is, amit akár te is megnyerhetsz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: hltv.org

Kövess Minket!