Gyengébb lesz az angol sztár a FIFA 23-ban?

Gyengébb lesz az angol sztár a FIFA 23-ban?

Nem hivatalosak az értékek, de az előzetes alapján bizony szomorkodhat a támadó.

A FIFA 23 gameplay előzeteséből már megtudhattuk, milyen ratinget kap a Real Madrid két sztárja, Karim Benzema és Toni Kroos. Minden évben lázban tartja a rajongókat, hogy ki lesz a legjobb játékos, a kedvencük milyen értékelést kap. Sokszor a futballistákat is foglalkoztatja ez, mert az egojukat piszkálja, és növeli bennük a versenyszellemet. A legtöbb ratingre csak a megjelenéskor, vagy nem sokkal előtte számíthatunk, de néhány hamarabb megjelenik a videókban, azokban ezek még változhatnak.

Ez alapján a Tottenham Hotspur támadója, Harry Kane is szomorkodhat, ugyanis látjuk a Matchday Exprerience videó során, amint elvégez egy büntető. A sarokban felvillan, hogy 89-es az OVR értékelése, 92-es a Penalties és Shot Power, valamint 93-as a Finishing. Ez visszalépés számára, ugyanis a FIFA 22-ben 90-es volt, ami nem meglepő egy világklasszisról beszélünk, aki az egyik legjobb játékos a posztján, aki eléggé sokoldalú, közel sem csak a befejezéshez ért.

Várható, hogy a további előzetesekben más játékosok is lelepleződnek. Te kit látnál a legszívesebben, és milyen értékekkel?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted jogos Kane 89-es ratingje?

  • 60 %
  • 40 %
  • 0 %