Megvan, milyen értékeket kap Benzema és Kroos a FIFA 23-ban

Megvan, milyen értékeket kap Benzema és Kroos a FIFA 23-ban

Szerinted hanyas OVR ratinget érdemelne a francia csatár és a német középpályás?

Folyamatosan érkeznek az új információk a FIFA-sorozat következő részéről. Múlt héten szerdán megjött a FIFA 23 előzetese, majd most szerdán kaptunk egy gameplay videót, amelyben a fejlesztők elmagyarázzák az újdonságokat. Az EA azt ígérte, hogy mivel ez lesz utolsó közös játéka a Nemzetkōzi Labdarúgó Szövetséggel, ez a kollaboráció igazi nagy durranás lesz. Hogy a szakítás pontosan melyik félt viseli majd meg jobban, azt egyelőre nem tudni, csak találgatni lehet. Ahogy arról is, hogy kihez kerülhetnek majd a FIFA jogok. Ennek ellenére, már a gameplay előzetesben felfedezhettünk két olyan hibát, amely már korábban is okozott vicces és bosszantó pillanatokat. 

A gameplay videó azonban nem csak az újdonságokról rántotta le a leplet, hanem információmorzsákkal is szolgált. Ilyen például, hogy néhány játékosnak kikerültek bizonyos értékei. A büntető bemutatásánál tisztán látszik, hogy a Real Madrid francia csatára, Karim Benzema 91-es OVR ratinget kapott, a büntetője 84-es, a lövő ereje 87-es a befejezése pedig 92-es. Ezek nem végleges értékek, még változhatnak a megjelenésig, de jó kiindulási alapnak.

Hasonlóan járt a király gárda német középpályása, Toni Kroos is. Ő a szabadrúgásnál lepleződött le, 88-as OVR rating mellett 84-es szabadrúgás pontosságot, 89-es lövőerőt és 86-os csavarást kapott.

A videóban 7:10-től láthatod Benzema büntetőjét, és 7:50-től Kroos szabadrúgását.

Minden további, FIFA 23-mal kapcsolatos hírt itt találsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted reális Benzema 91-es OVR ratingje?

  • 20 %
  • 20 %
  • 60 %