Új szabadrúgás, élethű becsúszás, Hypermotion 2: Megjött a FIFA 23 első trailere!

Új szabadrúgás, élethű becsúszás, Hypermotion 2: Megjött a FIFA 23 első trailere!

Pörgős, látványos és reményekkel teli a FIFA 23 első trailere, ami egy nagyon pici gameplayt is tartalmaz.

Utoljára készíti el az EA Sports ezen a néven a majd három évtizede futó labdarúgásról szóló videójátékát. Történt ugyanis, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a kiadó összerúgta a port, miután nem jutottak dűlőre a partnerséget illetően a következő évekre. Mindenesetre ebben az esztendőben még az Electronic Arts birtokolja a jogokat, ezáltal nem is haboztak kihozni magukból a legjobbat. Legalábbis minden nyáron ezt várnák el a rajongók és maga a kiadó is ezt igyekszik sugallni.

Éppen ezért nem is tétlenkedtek és kiadták az első előzetesét az új résznek, ami bár játékmenetet csak nyomokban tartalmaz, de azért tele van bíztató képsorokkal. Sajnos azonban ez minden esztendőben így volt, aztán meg tudjuk, hogy nagyjából mi lett az eredmény. Lássuk azonban, hogy milyen újdonságokkal igyekeznek rávenni a játékosokat az idei vásárlásra.

Első és legfontosabb volt a cég számára, hogy a Hypermotion technológiát tovább finomítsák. A FIFA 23 magával hozza ennek a rendszernek a második generációs verzióját, így több, mint 6000 élethű, a futballra a lehető legjobban hasonlító animáció látható majd a játékban. Továbbá jobb becsapódási fizikát, cselezést és realisztikus pályákat kapunk. A cross-play révén végül megvalósul a nagy álom, ezáltal egymás ellen játszhatnak majd a konzolosok, illetve a PC-sek is. Apropó PC-s tábor, végre már nem kell szomorkodnia senkinek, hiszen nem egy lebutított verzió jön a személyi számítógépekre, hanem ez a közösség is belekóstolhat a next-gen életérzésbe.

A FUT 23 első újdonsága az átdolgozott chemistry lesz és bár hivatalosan egyelőre ezt nem erősítette meg az EA, egyes források arról számoltak be, hogy új 3 csillagos rendszert vezetnek be az Ultimate Teambe, egyben a piros és zöld kapcsolatok is eltűnnek. Persze a szembetűnőbb dolgok mellett olyan apróságokra is odafigyelnek, mint a stadionokban fellelhető fű, ugyanis egy bennfentes információ szerint becsúszás során megfigyelhető az is, hogy mozog és hajlik a fű.

Természetesen az idei világbajnokság sem marad ki a repertoárból, a jó hír pedig, hogy rögtön kettőt is kapnak a játékosok. A megjelenés utáni időszakban előbb a férfi, majd a női vb-vel bővül a tartalom. Ezek az extrák pedig még csak a jéghegy csúcsát jelentik, hiszen az EA még tartogat számos bemutatót a FIFA 23 kapcsán és remélhetőleg most már tényleg egy remek alkotást kapunk a sok-sok évnyi bosszankodást követően.

Minden fontos egy helyen

Óriási hype övezi a FIFA 23 megjelenését, így létrehoztunk egy gyűjtőcikket, aminek segítségével minden fontos FIFA 23-mal kapcsolatos pletykát és bejelentést megtaláltok néhány perc alatt.

A FIFA 23 gyűjtőcikkét itt találod.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!