FIFA 23: Máris több ismerős hibát kiszúrhattunk a gameplay előzetesben

FIFA 23: Máris több ismerős hibát kiszúrhattunk a gameplay előzetesben

Szerinted kellemetlen a gameplay előzetesben hibákat bennefelejteni?

Az EA Sports FIFA tegnap kiadott egy 11 perces gameplay előzetest, amelyben részletesebben elmagyarázták az újdonságokat. A videó informatív és látványosra sikerült, de nem lett tökéletes. Két olyan hibát is kiszúrtak a rajongók, amellyel már korábban is találkozhattak a FIFA-játékosok. Felmerül a kérdés, mennyire szerencsés egy ilyen videóban már benne felejteni hibákat, amikor mindenki abban reménykedik, hogy kevesebb bosszankodás vár ránk a legújabb részben. Ráadásul a játék fejlesztői is ígérik, hogy a FIFA-sorozat utolsó játéka - mielőtt átnevezik EA SPORTS FC-re - nagy durranással fog távozni. Reméljük tényleg így lesz.

Az első hiba 3:05-nél látható, amikor a Dortmund fiatal angol játékosa, Jude Bellingham átveszi a labdát. Azonban az érdekesség a háttérben van, ahogy egy Real Madrid- és egy Dortmund-játékos egymásba olvadva T-pózban állnak egyhelyben. Ez már a korábbi részekben is előfordult, és olyan klipek terjedtek el, amelyekben a játékosok a felezővonalnál álltak - látszólag transzban -.

A másik hiba a kapusokat érinti. Amikor a FIFA először állt át a Hypermotionre az Xbox Series X|S és a PlayStation 5 konzolokon, akkor kezdték felfedezni a hibát a játékosok, ami úgy néz ki a FIFA 23-ban is velünk lesz. A videóban egyből Bellingham jelenete után látható, amint a Tottenham Hotspur támadója, Heung-Min Son lő kapura a Liverpool ellen, és Alisson nem tud hárítani, pedig mindent megtesz, vetődés közben még a karját is eltöri. Reméljük azzal, hogy a közösség most felhívta ezekre a figyelmet, a szeptember 30-ig sikerül az EA-nek kijavítani őket.

A FIFA 23 gyűjtőcikkét itt találod.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál már ezekkel a hibákkal?

  • 80 %
  • 20 %
  • 0 %