Hihetetlen miért mémelik szét a Forspoken új előzetesét

Hihetetlen miért mémelik szét a Forspoken új előzetesét

Lassan már semmi sem tetszik a videójátékos közösségnek.

A Square Enix egyik legújabb és legnagyszabásúbb játéka lesz a Forspoken, aminek korábban az első bemutató videója nagyon népszerűvé vált. Persze nem tetszhet ez a cím sem mindenkinek, korábban már napvilágot látott olyan felvétel, ami miatt jó néhányan úgy érezték, hogy nincs jól optimalizálva a játék, üresek a pályák és, ami a legmeglepőbb, idegesítőnek tartják a főszereplőt.

Az új trailer hatására pedig beindult a mémgyár. Egy röpke 30 másodperces ízelítőt tettek közzé a Twitteren, ami újabb képkockákat tartalmaz a játékból. Ami igazán felizgatta a közösséget, az a főhős, Freynek a hangja. Sokan azt rótták fel neki, hogy nem jó hallgatni és irritáló személyiség, illetve erőltetett a mondanivalója. A következő mondatok hangzanak el a szájából:

„Tisztázzuk, hogy jól értem-e! Olyan helyen vagyok, amit nem nevezhetek a Földnek... kicseszett sárkányokat látok... és... ó igen, egy karperechez beszélek! Hát jó, akkor mostantól ezt csinálom. Varázsolgatok, bazi nagy szörnyeket ölök, legközelebb meg valószínűleg repülni fogok.”

Mindössze emiatt képesek voltak egy csomóan kritizálni a videót. A legfrappánsabb meglátás az volt, hogy pörgős, jól néz ki és élvezetesnek tűnik, de ki fogja borítani a videóban látható szereplő emberünket. Ezt megspékelve nem kevés paródiát készítettet a neten. Van itt Bloodborne verzió:

Továbbá a Super Mariora, Animal Crossingra és Danganronpára is megalkották:

Ez pedig csak a jéghegy csúcsa, hiszen összevágtak ehhez hasonló trailereket Metal Gear Risingból, Metroidból, Kingdom Heartsból, Dark Soulsból vagy Silent Hillből is.

A Forspokenben Freya karakterét lehet majd irányítani, aki New Yorkból egyszer csak Athia különös világában találja magát és kalandjai során egy beszélő karperec lesz a segítségére. Talán nem meglepő tehát, hogy rácsodálkozik a világra, bár lehet, hogy tehetné ezt élethűbb formában. Ha nem csúszik, akkor a Forspoken 2023. január 24-én érkezik PC-re és PlayStation 5-re.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!