Kezdődik az őszi BLAST szezon, már jelentkezhettek a magyar Showdown kvalikra!

Kezdődik az őszi BLAST szezon, már jelentkezhettek a magyar Showdown kvalikra!

Irány a tier 1, irány a BLAST versenye!

Elég volt a nyári szünetből, elég volt a pihenésből, ideje, hogy visszatérjenek a legnagyobb versenyek, a legnépszerűbb csapatok és a legtehetségesebb játékosok. Augusztus 19-én kezdődik kezdődik az őszi BLAST-szezon első versenye, a Fall Groups, de a magyar csapatoknak már előtte egy nappal, augusztus 18-án dolguk lesz!

Ahogy mindig, úgy most is három szakaszból áll egy BLAST-szezon, ezek a Groups, a Showdown és végül a Final. A rendszer most sem változott semmit, tehát a Showdown-szakaszra bárkinek van esélye bejutnia, neked is!

A Showdown 16 csapata közül 8-an selejtezőkből érkeznek majd, például a TWR Eastern Europen Mastersről, ahová magyar csapatok is bejuthatnak. Két nyílt selejtezőt kapnak a magyar csapatok, melyekre bárki jelentkezhet, melyekről bárki továbbjuthat. A kvalik legjobbjai aztán egy mindent eldöntő döntőben csapnak majd össze, a győztes pedig már biztos résztvevője lesz a TWR Eastern Europen Masters versenyének, ahonnan már magára a BLAST Showdownra juthatnak majd.

A nyílt magyar kvalik:

Az őszi BLAST-szezont ezúttal is élőben követheted majd az esport1tv Twitch csatornán. Több remek BLAST-verseny is vár még ránk idén:

  • BLAST Premier Fall Groups: 08.19. - 08.24.
  • BLAST Premier Fall Showdown: 10.19. - 10.23.
  • BLAST Premier Fall Finals: 11.23. - 11.27.
  • BLAST Premier World Final: 12.14. - 12.18.

Ne várj sokáig, szedd össze a csapatot, jelentkezzetek a Showdown magyar selejtezőire és akár a legjobbak közé is bejuthattok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!