Mark Ruffalo óvatosan beszólt a Star Wars filmeknek és sorozatoknak

Mark Ruffalo óvatosan beszólt a Star Wars filmeknek és sorozatoknak

A színész szerint a túl sok Marvel még mindig jobb, mint ugyan az a Star Wars történet újra és újra. 

Néhány nap van már csak hátra a Marvel-moziverzum következő üdvöskéjének számító She-Hulk, vagyis magyar címén Amazon: Ügyvéd sorozat premierjéig, melyben Bruce Banner/Hulk unokatestvérének, Jennifer Waltersnek a szuperzöld kalandjait követhetjük nyomon. A széria több előzetest is mutatott már magából, plusz a marketingesek úgy határoztak, hogy 19-re húznak lapot és a főszereplőt felrakják egy társkeresőre, hogy tovább hirdessék az alkotást. Részletek az alábbi cikkben!

A szériában amúgy maga Hulk és az őt megformáló Mark Ruffalo is szerepelni fog, mint Jennifer mestere, aki igyekszik majd megtanítani a fiatal ügyvédnőnek, hogyan is bánjon képességeivel. A premier apropóján a Ruffalo nemrég interjút adott a Metro magazinnak arról, milyen volt ismét életre kelteni a hatalmas CGI hőst, plusz az újságíró arra is rákérdezett, hogy valóban túl sok Marvel-film készül-e? 

„Ez nem olyan dolog, ami miatt aggódnék. Megértem, hogy ezek az alkotások a maguk útján haladnak, de aztán jön valami más. A Marvel jól csinálta, hogy akárcsak a képregényeknél, az MCU-n belül is hagyta, hogy egy rendező vagy színész a saját stílusában és szája íze szerint alakítsa át az alapanyagot. Ezzel szemben, ha Star Warst nézel, minden alkalommal ugyan azt a Star Wars verziót kapod meg. - válaszolta a kérdésre Ruffalo"

A csípős vélemény egyébként eléggé megosztotta az internet népét, egyesek zseniális reklámmutatványnak tartják a lépést, ami kicsit egymásnak ereszti a két fandomot, így rázva fel az augusztusi uborkaszezont, nagyobb publicitást adva az Amazon: Ügyvéd sorozatnak. A Star Wars rajongók, meg hát Star Wars rajongók, vagyis sokan habzó szájjal és páros lábbal álltak bele a színészbe, mondván hogy jön ő ahhoz, hogy kritizálja a messzi-messzi galaxist. Nem akarnánk igazságot tenni, főleg úgy, hogy az MCU negyedik fázisa eléggé ellaposodott és a szerteágazó történetszálak így is úgy is egy kaptafára mennek, adott a szuperhős, aki legyőzi a gonoszt, kész, vége főcím. Ti mit gondoltok a témáról, igaza lehet Ruffalonak? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!