Azt meg kell hagyni, hogy az Amazon: Ügyvéd marketingje zseniális

Azt meg kell hagyni, hogy az Amazon: Ügyvéd marketingje zseniális

Jennifer Walters már a mi világunkban is keresi a boldogságot. 

A Marvel-moziverzum negyedik fázisa néhány hónapon belül véget ér, addig meg már csak a Galaxis őrzői ünnepi kiadása, a Fekete párduc: Wakanda, légy áldott! illetve az egyre több savat kapó Amazon: Ügyvéd széria van hátra. Az utóbbi alkotás nemrég újabb kedvcsinálót kapott, viszont a speciális effektek továbbra is rendkívül furán néznek ki, She-Hulk például minden egyes képkockán úgy fest, mintha épp leesni akarna a felvételről. 

Az Amazon: Ügyvéd premierjéig egyébként már csak pár nap van hátra és a Marvel legalább olyan kétségbeesettnek tűnik, mint egy szingli 30-as a randizás kaotikus világában, ezért a készítők úgy határoztak, hogy a legnépszerűbb társkereső applikáción létrehoznak egy profilt a karakternek. Az alábbi bejegyzés tanulsága szerint Jennifer Walters She-Hulk-ként keresi a boldogságot, egy esetleges match után pedig még üzenetet is küld, hogy nézzünk rá szériára. Habár értékelem a stúdió erőfeszítését, kicsit erőltetettnek érzem az egészet még úgy is, hogy a főszereplő is aktívan használja az appot az előzetesek tanulsága szerint.

A sorozatra mondjuk rá is fér egy kis hype, mivel a Marvel rajongók legtöbbje csak azért várja, mert Charlie Cox Daredevilje is feltűnik majd benne, egy egészen új, képregényhű kosztümben. Érdekesség, hogy a széria speciális effektjein valószínűleg még az utolsó pillanatig dolgoznak majd a VFX-es szakemberek, mivel a nemrég napvilágot látott információk alapján Kevin Feige és csapata előszeretettel variálja át, mit is szeretnének látni, akár a premiert megelőző napokban is. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!