Hirdetés

LoL: Jön a tisztogatás, mentsd meg az inaktív fiókod!

A Riot felhívta a játékosok figyelmét, hogy hamarosan jön a "purge".

Esport1 Podcast

A ChatGPT elhozhatja az új ipari forradalmat?

Mindaz amit a ChatGPT-ről tudni érdemes: mire használható, mik a korlátai, illetve, hogy van-e bármi félnivalónk az AI eddig nem látott fejlettségi szintjétől.

Hirdetés

A Riot Games hivatalos oldalára kikerült egy hír, ami alapján veszélyben vannak azok a fiókok, amelyeken nem volt aktivitás már egy jó ideje. A League of Legends, VALORANT, TFT, Legends of Runeterra és Wild Rift fejlesztői szeretnék még biztonságosabbá tenni a saját felületeiket, ehhez azonban az kell, hogy megtisztítsák az adatbázisaikat az AFK-októl

Mi számít NAGYON inaktív fióknak?

Azokat a fiókokat sorolják ebbe a kategóriába, amelyeken nem játszottak mérkőzést, nem léptek be a játékba már hosszú ideje. Emellett figyelik azt is, hogy ezekkel a felhasználókkal beléptek-e az elmúlt időszakban a riotgames.com, support.riotgames.com, leagueoflegends.com, lolesports.com, valorantesports.com stb. oldalakra. Amennyiben egyáltalán nem foglalkoznak a tulajdonosaik az accokkal, nem használják semmire a fiókjaikat, akkor jöhet a végső búcsú ideje.

Pontosan milyen accountokat törölnek véglegesen az éterből?

 • A NAGYON inaktívakat (lásd feljebb)
 • Azokat, amelyekkel soha nem vásároltak valódi pénzért játékon belüli fizetőeszközöket (például RP, VP)
 • Azokat, amelyekre soha nem érkezett játékon belüli fizetőeszköz, amit egyébként valódi pénzért lehet megvásárolni (például RP, VP)
 • Azokat, amelyeken összesen nem játszottak 20 óránál többet
 • Azokat, amelyek nem rendelkeznek ritka, limitált kiadású játékbeli jogosultságokkal

A fentiek közül, ha az egyik feltétel már nem igaz a fiókodra, akkor nincs probléma, azokat nem pusztítja el végleg a Riot. Ha nem tudod, hogy a fiókod a fenti tulajdonságok alapján törlésre van-e ítélve, akkor sem kell aggódni. A Riot Games minden törlésre kijelölt fiókhoz tartozó e-mail-címre küld majd egy értesítést, mielőtt megtörténne az eltávolítás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Neked melyik a kedvenc Riot-játékod?

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • centre_syrup 5 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • RaavenTheRed 5 hónapja
  Ezt azért nem éppen tartom jó ötletnek. Nem egy olyan játékost ismerek akik hosszabb szünetekre abba hagyták a Lolt mert kiégtek, később viszont vissza akartak jönni. Most akkor emiatt veszélyben lesz a fiókjuk? Vagy mi van még azokkal akiknek tegyük fel tönkre megy a PC-jük vagy bármi hasonló dolog hosszabb időre (Igen mert sosem tudhatjuk mikor történik ilyen)? Jó persze nyilván itt nem pár hétről vagy 2-3 hónapról van szó hanem gondolom hosszabb időről, de én nem igazán bízok meg a Riotban akkor sem . Főleg manapság ahogy ugye kezelik a játékot...
  0 0 Válasz
 • Korradin 5 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 5 hónapja
  bg
  0 0 Válasz
 • Veiagra 5 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • LolaSmats 4 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!