LoL: Jön a tisztogatás, mentsd meg az inaktív fiókod!

LoL: Jön a tisztogatás, mentsd meg az inaktív fiókod!

A Riot felhívta a játékosok figyelmét, hogy hamarosan jön a "purge".

A Riot Games hivatalos oldalára kikerült egy hír, ami alapján veszélyben vannak azok a fiókok, amelyeken nem volt aktivitás már egy jó ideje. A League of Legends, VALORANT, TFT, Legends of Runeterra és Wild Rift fejlesztői szeretnék még biztonságosabbá tenni a saját felületeiket, ehhez azonban az kell, hogy megtisztítsák az adatbázisaikat az AFK-októl

Mi számít NAGYON inaktív fióknak?

Azokat a fiókokat sorolják ebbe a kategóriába, amelyeken nem játszottak mérkőzést, nem léptek be a játékba már hosszú ideje. Emellett figyelik azt is, hogy ezekkel a felhasználókkal beléptek-e az elmúlt időszakban a riotgames.com, support.riotgames.com, leagueoflegends.com, lolesports.com, valorantesports.com stb. oldalakra. Amennyiben egyáltalán nem foglalkoznak a tulajdonosaik az accokkal, nem használják semmire a fiókjaikat, akkor jöhet a végső búcsú ideje.

Pontosan milyen accountokat törölnek véglegesen az éterből?

  • A NAGYON inaktívakat (lásd feljebb)
  • Azokat, amelyekkel soha nem vásároltak valódi pénzért játékon belüli fizetőeszközöket (például RP, VP)
  • Azokat, amelyekre soha nem érkezett játékon belüli fizetőeszköz, amit egyébként valódi pénzért lehet megvásárolni (például RP, VP)
  • Azokat, amelyeken összesen nem játszottak 20 óránál többet
  • Azokat, amelyek nem rendelkeznek ritka, limitált kiadású játékbeli jogosultságokkal

A fentiek közül, ha az egyik feltétel már nem igaz a fiókodra, akkor nincs probléma, azokat nem pusztítja el végleg a Riot. Ha nem tudod, hogy a fiókod a fenti tulajdonságok alapján törlésre van-e ítélve, akkor sem kell aggódni. A Riot Games minden törlésre kijelölt fiókhoz tartozó e-mail-címre küld majd egy értesítést, mielőtt megtörténne az eltávolítás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Riot-játékod?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.