Hivatalosan is bemutatkoztak a Netflixes Addams Family sorozat szereplői

Hivatalosan is bemutatkoztak a Netflixes Addams Family sorozat szereplői

A Wednesday címre keresztelt alkotás előreláthatólag ősszel debütál a platform kínálatában. 

A Netflix még 2020-ban lepte meg a világot azzal, hogy bejelentették az élőszereplős Addams Family sorozatukat Wednesday címmel, ami felett a gótikus-fantasy koronázatlan királyának számító Tim Burton bábáskodik. A franchise rajongói azonnal megőrültek a hír hallatán és balhé sem nagyon volt a főszereplőket életre keltő színészek miatt, az első hivatalos képre azonban több mint egy évet kellett várni. Szerencsére idén a készítők már aktivizálták magukat és kaptunk egy rövid kedvcsinálót is, melyben a főszereplő csettinget az ikonikus dallamra. 

Sajnos az elmúlt pár hónapban a projekt ismét kicsit a feledés homályába került, a Netflixnél viszont érzik, hogy ideje lenne megkavarni az állóvizet, ezért leszerveztek egy fotózást a Vanity Fair magazinban, ahol hivatalosan is bemutatkoztak a karakterek. Az alábbi fotókon jól szemügyre vehetjük Jenna Ortegát Wednesday Addamsként, Catherine Zeta-Jonest Morticia Addams bőrében, de Luis Guzmán is feltűnik a családfő Gomez gúnyájában és Isaac Ordonez, mint Pugsley. 

Sajnos a családból hiányzik még a kopasz és hullajó humorú Fester bácsi, akit hétpecsétes lakat alatt tarthatnak, mivel a Wikipédia oldalon sincs feltűntetve, ki alakítja a karaktert, plusz a készítők is mélyen hallgatnak, ha valaki rákérdez a dologra. Érdekesség, hogy ezzel szemben az alkotók nem rejtették véka alá, hogy a 90-es években készült Addams Family mozi sztárja, Christina Ricci is szerepet kapott a szériában, egyelőre azonban nem tudni, mit találtak ki neki. Ha tippelnünk kéne, akkor a sorozat hamarosan egy teljes értékű előzetessel is jelentkezik majd, hiszen a negyedik negyedéves premier már a nyakunkon van, aztán ideje lenne villantani valamit. 

Ti ránéztek majd egyébként a sorozatra? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!