Egy héten belül már elérhetővé válik a Top Gun: Maverick digitális kiadása

Egy héten belül már elérhetővé válik a Top Gun: Maverick digitális kiadása

Az év egyik legjobb és legsikeresebb filmje hamarosan már otthon is megtekinthető lesz, ráadásul elképesztő extrákat kínálnak hozzá a készítők.

Tom Cruise neve még mindig egyet jelent a sikerrel és nem csak Amerikában, hanem a világon is. Legújabb filmje, a Top Gun: Maverick nem csak kritikai, hanem kasszasikerré is vált, miután 1,3 milliárd gyűjtött eddig a megjelenése óta. Ezzel a színész legtöbbet hozó alkotása lett, melyet augusztus 23-ától már otthon is élvezhetnek a rajongók. Ekkor jelenik meg ugyanis digitális kiadása a produkciónak, miközben DVD-n, Blu-rayen és 4K Ultra HD-n november 4-étől érhető el Magyarországon.

Megerősítették továbbá azt is, hogy jó néhány extrát is kap a digitális verzió. A bejelentés szerint 90 percnyi plusz felvételt lehet megtekinteni a film készítésével kapcsolatban, aminek részeként bepillantást nyerhetünk milyen kemény repülési kiképzést kaptak a szereplők, miként hozták össze a látványos légi felvételeket, valamint bemutatják a filmhez tervezett hiperszonikus kísérleti repülőgépet is. Pontosítva az alábbi bónuszokat kapják meg a vásárlók:

  • Egy kisfilm a színészek rendkívüli gravitációs terheléséről és felkészüléséről
  • Kulisszák mögötti felvételek
  • Tom Cruise mesél a repülési szenvedélyéről és bemutatja a saját, 2. világháborús P-51-es Mustang repülőgépét
  • Darkstar, a hiperszonikus kísérleti repülőgép bemutatása
  • Lady Gaga „Hold My Hand” videóklipje
  • A OneRepublic „I Ain’t Worried” című száma, melyet a filmhez készítettek el

Ha esetleg még nem látta valaki ezt az alkotást, akkor mindenképp ajánlott egy mozi hozzá, de ha nincs erre lehetősége, akkor az augusztus 23-án megjelenő digitális kiadásra érdemes lehet lecsapni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!