Milliárdos lett illegálisan, a Rockstar mégsem bünteti

Milliárdos lett illegálisan, a Rockstar mégsem bünteti

A játékosnak szerencséje volt, és megtarthatja a fiókját.

Én imádom a GTA Online-t. Nagyon. Azonban azzal is egyet értek, ha valaki meghalja a játék nevét rögtön két dologta asszociál: a bugokra és a csalókra. Mindkettő megtalálható szép számmal és borzasztóan kellemetlen, mert hatással van a játékélményre. Vannak viszont azok, akik csak annyit hackelnek, hogy sok pénzhez jussanak. Személy szerint ezzel sem értek egyet, de legalább más játékát nem teszik vele tönkre. Legfeljebb a Rockstar Gamest károsítják meg, de ezzel meg láthatóan nem foglalkozik sokat a R* sem. A történet hasonló a mostani játékos esetében, csakhogy van egy csavar: nem ő csalt, de ő járt jól.

A MoistWave nevű felhasználó elmondta, hogy inaktív volt, hónapokig nem lépett be, amikor viszont legutóbb megpróbált, azt vette észre, hogy a fiókját feltörték.

„Őszintén szólva, nem vagyok benne biztos, hogy mi történt, amikor a fiókomat feltörték. Nem vettem észre, mivel nem voltam aktív a játékban, és csak akkor tűnt fel, hogy gond van, amikor megpróbáltam visszaállítani a jelszavamat. Kiderült,  a fiókomhoz kötött e-mail címemet megváltoztatták. Amióta visszakaptam a fiókomat, minden rendben van" – mondta.

Amikor pedig benézett a kaszinóba, felfedezte, hogy 2 milliárd zsetonja van. Vagyis az, aki feltörte a fiókot, hozzáadta ezt a hatalmas összeget, amire ráadásul semmi szükség sincs. MoistWave végül megúszta az esetet, nem bannolták az illegális pénz miatt, így békésen tud továbbra is játszani a GTA Online-nal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked mennyi volt a legtöbb pénzed a GTA Online-ban?

  • 60 %
  • 0 %
  • 27 %
  • 7 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 7 %

Közvetítések