Akciófigyelő: Egy rakat extra tartalom vár ingyen a mai

Akciófigyelő: Egy rakat extra tartalom vár ingyen a mai "Epicus" ajánlatban!

Ebben a percben jelent meg a legújabb battle royale első szezonja, amihez egy csomó ingyenes extra tartalmat ad az EGS.

Batte royale-ból sosem elég. Ez is lehetne a mottója a Rumbleverse-nek, ami egy verekedésre épülő, 40 játékost egymásnak eresztő hatalmas akciókavalkád. Az Epic Games Store-on mostantól lehet játszani az első szezonnal, ha PC-sek vagytok, emellett Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és 5-re is ebben a percben érkezett meg az S1. Amit fontos tudnotok, hogy egy teljesen ingyenes programról van szó, amihez most EGS-en behúzhatjátok a Boom Boxer Content Packet, ami remélhetőleg meghozza a kedveteket ahhoz, hogy egy-két óriási ütközetben kipróbáljátok magatokat.

Rumbleverse - Boom Boxer Content Pack

A limitált csomag tartalma kifejezetten csábító, de a legjobb benne, hogy az alábbiakra nulla forinért csaphattok le:

  • Boxing headset
  • Boxing kesztyűk
  • Boxing felső
  • Boxing nadrág
  • Boxing cipő
  • Egy exkluzív háttér és keret a kártyátokhoz
  • 120 játékpercre szóló "Hírnév" booster

A TPS-nézetes bunyók helyszíne Grapital City, ahol az utolsó túlélőig kell csépelni egymást. A közelharci ütközetekre koncentrál a Rumbleverse, azonban vannak csavarok a játékmenetben. Az alaptámadások blokkolhatóak, a városszerte fellelhető ládákból extra mozdulatokat lehet tanulni, az épületek megmászhatóak. Egy őrült nagy mókának ígérkezik az Iron Galaxy Studios fejlesztőinek fejéből kipattant ötlet, remélhetőleg a szerverek elbírják majd az első nagy rohamot, így technikai akadályok nélkül szórakozhattok egy nagyot.

Az ingyenes Rumbleverse - Boom Boxer Content Pack extra tartalmakat augusztus 25-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtárhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már a Rumbleverse-zel?