LEC: Nagyon szoros volt a verseny a legjobb edzők között

LEC: Nagyon szoros volt a verseny a legjobb edzők között

A szakértőkből álló csapat megszavazta az LEC nyári szezonjának első díját.

Jövő hét pénteken, augusztus 26-án startol el az LEC 2022-es nyári szezonjának rájátszása. Az első Bo5-ös szériában az EXCEL és a Fnatic csap össze az alsó ágon, vagyis a vesztes azonnal búcsúzik a további küzdelmektől. A legerősebb európai csapatok ütközeteit természetesen élőben, magyar nyelven követhetitek egészen a finálé utáni utolsó értékelésig. Mivel hamarosan indul a playoff, ezért az LEC elkezdte az alapszakaszra vonatkozó díjak kihirdetését. Elsőként itt vannak azok a csapatok, amelyeknek az edzői stábja a legkiemelkedőbb munkát végezte az elmúlt kilenc hét során.

LEC 2022 Summer - #1 Coaching Team: MAD Lions

Az első helyet az Oroszlánok edzői érdemelték ki, a Mac és Kaas (Mac & Cheese) duó vezetésével egészen a tabella éléig menetelt az az együttes, ahol mindössze a gyenge tavaszi szezonhoz képest egyetlen játékoscsere történt. Reeker helyére érkezett Nisqy, a meta megváltozott, a MAD Lions meg elkezdte átemelni az ázsiai draftokat az LEC-be. Ez a három tényező határozta meg azt, hogy ennyire jó eredménnyel végzett az alapszakaszban a MAD.

LEC 2022 Summer - #2 Coaching Team: Misfits Gaming

A második helyet Carter és Hiiva neveivel fémjelzett stáb zsebelte be, akik óriási munkát végeztek a szezon eddig eltelt hónapjaiban. HiRit helyett egy újonccal kellett helytállnia a Misfitsnek, ami mindig kihívást jelent a csapatot igazgató szakemberek számára. Irrelevant helyét remekül megtalálták a kezdeti botladozás után, ennek is köszönhetően a felső ágról kezdi meg a kieséses szakaszt az a klub, amellyel jövőre már biztosan nem találkozhattok az LEC-ben.

LEC 2022 Summer - #3 Coaching Team: G2 Esports

Tavasszal megnyerték a rájátszást, nyáron az alapszakaszban értek fel a csúcsra. Dylan Falco munkájának gyümölcse úgy tűnik, hogy beérett, ugyanis a G2 már biztosan ott lesz a 2022-es világbajnokságon. A keret összeállt, a fiatalok fejlesztése remekül halad, a veteránok még mindig képesek nagyon-nagyon magas szintű teljesítményt nyújtani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik LEC-csapatnak volt a legjobb edzői stábja a nyári alapszakasz alapján?