A 2022-es Árverés titkos tankjai

A 2022-es Árverés titkos tankjai

Szerintetek milyen tankokat dob majd piacra a Wargaming a legújabb aukciós eseménye alatt?

A World of Tanks Akciós eseménye egy rendkívül ismerős sémát követ. Augusztus 18-a és augusztus 21-e között mindennap 11 órától egy új ajánlatot kapunk, amire kredittel, arannyal vagy pedig szabad XP-vel licitálhatjuk. Megkülönböztethetünk zárt és nyílt aukciókat  így előbbinél csak a minimum licit, míg utóbbinál a rendelkezésre álló tételek és a licitálók száma is ismert , viszont a fő koncepció nagyon hasonlít majd az év elején bemutatott Karaván eseményhez. A főszabály szerint egyenlő licitek esetén az a játékos viszi el a tankot, aki hamarabb licitált. A megtett ajánlatok természetesen visszavonhatóak, ha meggondoltuk magunkat és mégsem szeretnénk a tankot.

Továbbá felmerülhet a kérdés, hogy mégis milyen tankok válnak elérhetővé az esemény alatt. Elsősorban a WoT Express forrásaira támaszkodva azt mondhatjuk, hogy az Strv K és az Object 268 V5 nagyon esélyesek, ugyanakkor akadnak teljesen új, mégis ismerős tankok.

Ilyen például a Vz. 55 Gothic Warrior és az IS-3A Peregrine, amik gyakorlatilag különleges 3D-stílussal rendelkező egyedi tankok.

Míg a képre kattintva játékbeli képeken is megtekinthetitek a tankokat, addig kiemelnénk, hogy a T95/FV4201 Chieftain és a WT 12 neve is felmerült, de csekély az esélye, hogy bekerüljenek a játékba ezek a tankok. 

Végül, de nem utolsó sorban úgy fest, hogy három új tankot és két új stílust is kaphatunk, amikről valószínűleg külön cikkel is jelentkezünk majd nektek, de addig is tekintsétek meg az új mintákat az alábbi képeken. 

Ti mit gondoltok? Szerintetek milyen tankokat dob majd piacra a Wargaming a legújabb aukciós eseménye alatt?

Ezt már olvastad? Ne maradj le 2022 legnagyobb WoT-os versenyéről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 


Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.