Megvan, mikor tér vissza a képernyőkre Enola Holmes

Megvan, mikor tér vissza a képernyőkre Enola Holmes

A Netflix sikerfilmjének folytatásában Millie Bobby Brown és Henry Cavill is visszatér. 

Két éve már annak, hogy megismerhettük a legendás mesterdetektív Sherlock Holmes kishugát, Enola Holmest, akit a Stranger Things-ben felfedezett Millie Bobby Brown keltett életre a Netflix egész estés filmjében. Az alkotás hatalmas siker lett és a becslések alapján több mint 76 millió háztartásban nézték meg a premiert követő első négy hétben, így borítékolható volt, hogy a streaming platform berendeli a folytatást. 

Az Enola Holmes 2-ről először még tavaly áprilisában hallottunk, pár héttel később pedig a Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy zöld utat adtak a projektnek. Érdekesség, hogy iparági pletykák alapján Brown 10 millió dollárt vihet haza a szerepért, továbbá a Sherlockot alakító Henry Cavill is feltűnik majd a folytatásban, amiről nemrég közzétették az első fényképeket. 

Ezen kívül a Netflix bejelentette, hogy az Enola Holmes 2 2022. november 4-én debütál a platformon, a történetről pedig annyit lehet tudni, hogy a fiatal hősnő saját magánnyomozóirodát alakított az első rész eseményei óta, a cselekmény gerincét adó ügy pedig egy testvérpár körül forog majd. Nekünk az első film bejött, szóval ezt is várjuk. Ti is így vagytok ezzel? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!