Nézd élőben a WoT7 bajnokság magyar közvetítését értékes dropokért!

Nézd élőben a WoT7 bajnokság magyar közvetítését értékes dropokért!

Ma este egymásnak feszül az európai szerver legjobb négy csapata, amik közül három lengyel együttes.

A WoT7 bajnokság legújabb felvonása augusztus 18-a és augusztus 19-e között zajlik. A jól ismert szabályoktól eltérő bajnokság nevéből adódóan hét a hét elleni összecsapásokról szól, amit támadás/védés játékmódban játszanak a csapatok. Ez a gyakorlatban annyit takar, hogy a támadó csapatnak nincs bázisa, a védőknek viszont kettő is, ráadásul a csatákra csupán 8 perc áll a csapatok rendelkezésére és a bázist sem 100, hanem 120 másodperc elfoglalni.

Hivatalos WoT7 streamek dropokkal

Kommentátorok Elemzők
Keyhand Dakillzor Insane_BTW magiqueII

Nem angol nyelvű streamek

Német Lengyel Cseh
mailand
Chessgenie
NewMultiShow (Twitch and YouTube), cygan___ marty_vole
Spanyol Magyar Francia
jXcr MrScheff synop_s

A dropokat 90, 180 és 240 perc stream nézésért cserébe kapjátok, amit továbbra is a Twitch Raktárban tudtok majd átvenni. A második játéknap délután hat órakor veszi kezdetét.

A lenti fotóra kattintva megnyílik galériánk, ahol közel egy tucat játékbeli fotón vehetitek szemügyre a dropokból szerezhető Strength of Spirit 2D-stílust.

Az első játéknapot követően már csak az INVIL [Holownicy] és az INVIL [OPOR] vannak versenyben, akiket a mai napon először látunk majd játszani a főágon, továbbá a GNXMI és a CUTIEPIE is összemérik tudásukat a vígaszágon. Szerintetek miért ennyire jók a lengyel csapatok a World of Tanks e-sport versenyein?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.