Befutott a Cyberpunk: Edgerunners anime első előzetese

A CD Projekt RED és a Netflix közös projektje szeptemberben érkezik a képernyőkre. 

Habár a Cyberpunk 2077 elég rögös rajtot tudhat magának, a készítők teljes vállszélességgel beálltak a több sebből vérző projekt mögé és több hónap leforgása alatt igyekeztek az omladozó házból kacsalábon forgó kastélyt varázsolni. Az erőfeszítések szerencsére megtérültek és az 1.5-ös frissítés egész rendbe rakta a játékot, ami továbbra is rendkívül népszerű a gamerek körében. A folyamatos bugfixek mellett a CD Projekt RED igyekszik kitágítani Night City univerzumát, megjelentettek például egy társasjátékot, továbbá berendeltek egy anime sorozatot is. 

A Cyberpunk: Edgerunners egyébként David Martinez utcakölyök viszontagságait követi nyomon, aki egész életében a túlélésért küzdött Night Cityben, idővel azonban úgy határoz, hogy saját kezébe veszi a sorsát és félelmet nem ismerő zsoldosnak áll. A felemelkedéshez vezető során hősünk megismerkedik Lucyval, a hálózat végtelen tengerében kalózkodó különc Netrunerrel, a város azonban tele van veszélyekkel és a párosnak sokszor csak egy hajszálon múlik majd az élete. A Netflix nemrég elárulta, hogy a sorozat szeptemberben érkezik, plusz közzétették az első előzetest is, amit az alábbi videóban tudtok megtekinteni. 

A projektet annak a Studio Triggernek köszönhetjük, ami korábban a Kill la Kill sorozatot, illetve a Promare filmet is összehozta, de közreműködtek például a Star Wars: Visions szériában is. A stúdió munkájára ezúttal sem lehet panasz, az animáció nem csak egyedi, de gyönyörű is, az akció a helyén van, a soundtrack pedig rendkívül izgalmasan hangzik, szóval alig várjuk a premiert. Ti ránéztek majd az alkotásra? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!