Ismét rekorddöntésre készül Vujity Tvrtko középső fia, Barnabás

Ismét rekorddöntésre készül Vujity Tvrtko középső fia, Barnabás

Tartsatok velünk a maratoni adás alatt, szurkoljuk ki együtt az új világrekord felállítását!

Szokatlan élményben volt részem a minap, amikor beléptem az Esport1 irodájába. A szokásos feldolgozásra váró CS:GO-hírek helyett Vujity-Zsolnay Barnabás, Vujity Tvrtko középső fia fogadott. Persze jól tudtam Barnabás mivel keresett meg minket, az óriási WoW-rajongó ismét rekorddöntésre készül, ezúttal Magyarországról, az Esport1 segítségével.

A cél nem kisebb, mint megdönteni a World of Warcraft egyik legnépszerűbb világrekordját, többet játszani a programmal egyhuzamban, mint bárki más valaha. Barnabás erre már tavaly tavasszal is tett egy kísérletet, sikerült is megdöntenie az akkori rekordot, a magyar srác 39 órát és 36 percet töltött egyhuzamban a játékkal, ám néhány óra múlva valaki más rákontrázott.

A kanadai Mathieu Gamache kvázi párhuzamos játszott Barnabással, ő 44 óra és 44 perc után hagyta abba a játék. Azóta ez a rekord is megdőlt, a jelenlenlegi leghosszabb WoW-maraton rekordját Molnár Imre tartja, aki tavaly októberben 45 óra 51 perccel és 50 másodperccel döntötte meg Gamache idejét.

Barnabás ezúttal az 50 órát célozta meg. A quest elfogadva, a feladat világos, a teljesítésért járó jutalom már ott lebeg a fiatal gamer szeme előtt, már csak néhány nap van hátra, míg kezdetét veszi a játék. Augusztus 29-én, délelőtt 10 órától Barnabás a WoW elé ül, az Esport1 stúdiójából fog játszani és a megfelelő szabályok betartása mellett, nekivág a rekorddöntésnek. Ez nem csak számára, de nekünk is kihívás. 50 órát egyhuzamban még sosem streameltünk, embert próbáló feladat lesz, de állunk elébe, közösen ezt is elérjük majd!

Az adást teljes egészében élőben követhetitek majd mind Barnabás, mind az Esport1 Twitch és Facebook csatornáin, ráadásul mint mindig, most is fontos szerepe lesz a jótékonyságnak. A közvetítés ideje alatt él majd az adakozás lehetősége, amit Barnabás és édesapja teljes egészében jótékony célra fordít majd.

Tartsatok velünk a továbbiakban is, az elkövetkező napokban jövünk majd az élő adás részleteivel!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: facebook.com/vujitytvrtko

Kövess Minket!