Látványos gameplayt mutatott a Black Myth: WuKong

Látványos gameplayt mutatott a Black Myth: WuKong

A Game Science alkotásáról ezúttal az Nvidia adott ki egy izgalmas videót. 

Két éve a kínai Game Science bejelentette, hogy akció-RPG játékot készítenek a világszinten ismert regényből, a Nyugati utazásból. Időközben a Black Myth: WuKong címre keresztelt alkotást átrakták Unreal Engine 5 alapokra és az első előzetes alapján nyilvánvalóvá vált, hogy egy rendkívül látványos és gyönyörűen kinéző alkotásról lesz szó, ami nagyon hasonló alapokon nyugszik, mint a Dark Souls játékok. 

A Black Myth: WuKong nemrég ismét hallatott, illetve mutatott magából egy keveset, ugyanis az Nvidiánál úgy gondolták, ideje lenne emlékeztetni a játékosokat, mire is képes az RTX technológia. Az alábbi videóban szerencsére nem csak egy laza tech demót kapunk, hanem a játékmenetbe is bepillanthatunk, legyen szó a felfedezésről, szörnyek kiírtásáról, vagy bossharcokról. A premierdátum egyébként előreláthatólag 2023-ban lesz esedékes PS5, Xbox Series X/S, továbbá Windows platformokra, így a készítők senkit sem hagynak ki a buliból. 

Bevallom őszintén, engem a Souls-like játékok valamiért nem tudtak megfogni, pedig nincs bajom a nehéz játékmenettel, vagy a mechanikákkal, egyszerűen csak nem értem még meg rájuk, vagy nem is fogok. A WuKong viszont valamiért felkeltette az érdeklődésem, talán a távol-keleti stílus miatt, szóval mindenféleképpen kipróbálom majd, hátha végre-valahára beszippant a zsáner. Ti szeretitek egyébként a Souls-like játékokat? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!