Vizicsacsi: Ebben az LEC-szezonban nem volt igazán kiemelkedő játékos

Vizicsacsi: Ebben az LEC-szezonban nem volt igazán kiemelkedő játékos

Hamarosan kiderül, hogy ki lesz majd az LEC 2022-es nyári szezonjának legértékesebb játékosa, azaz MVP-je.

A korábbi szezonokhoz hasonlóan a Riot Games a játékosok, edzők, casterek és külső partnerek döntésére bízza, hogy ki is kaphatja meg az LEC 2022-es nyári MVP-díját, avagy ki volt az az idéző, aki a legértékesebb játékosa volt az alapszakasznak. A lehetséges MVP-jelöltekkel kapcsolatban megkérdezték caPst, Jankost, Vetheót és Vizicsacsit is. A magyar League of Legends legnagyobb alakja 2017 tavaszán teljesített annyira kiemelkedően a csoportkörökben, hogy neki ítélték oda ezt a rangos elismerést.

Vizicsacsi véleménye az idei szezon lehetséges MVP-jeivel kapcsolatban

A magyar LoL-legenda kifejezetten kritikusan fogalmazta meg álláspontját.

„Úgy éreztem a szezon során, hogy nem volt egyetlen kiemelkedő játékos sem, akit egyértelműen MVP-nek tartanék. Úgy gondolom, hogy nagyon megosztó az álláspont, kire is kéne szavazni ebben a kérdésben. Szerintem a legjobb, ha megnézzük a legjobb csapatokat, valamint azokat a játékosokat, akik ezekben a top ötösökben a legjobban carryzték a meccseket. A játékosok nem nyújtottak minden mérkőzésen kiegyensúlyozott teljesítményt, mindig voltak jobb és rosszabb időszakai csapataiknak. Nem volt egyetlen olyan idéző sem, aki tényleg elképesztő volt minden összecsapáson.”

Miután kifejtette álláspontját Csacsi, azért elejtett három nevet (caPs, Vetheo és Nisqy), akik szerinte megkaphatják az LEC 2022-es nyári alapszakaszáért az MVP-díjat. Összességében a megkérdezett egykori MVP-k azt mondták, hogy a legnagyobb esélye a hamarosan odaítélt egyéni trófea bezsebelésére a MAD Lions középső ösvényesének, Nisqynek van. A belga veterán érkezése után az Oroszlánok megtáltosodtak, a tavaszi 7. helyezésből egy nyári holtversenyben 1-t sikerült összerakniuk 18 mérkőzésen. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, de caPs és Vetheo kimagasló formája szintén beszédtéma lehet a következő napokban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik játékos kapja az MVP-díjat?

League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.