Megkezdődött a The Boys 4. évadának forgatása

Megkezdődött a The Boys 4. évadának forgatása

A hírt maga Homelander, azaz Anthony Starr jelentette be közösségi média oldalán. 

A Marvel-moziverzum és a farvizén evickélni próbáló DCEU csúcsra járatta a szuperhőszsánert az elmúlt néhány évben, emiatt a mozirajongók úgy vannak vele, hogy már mindent is láttak. Szerencsére az Amazon nem próbált meg beszállni a két óriás közti csetepatéba, inkább a saját feje után indult el és ennek köszönhetjük a The Boys című szatirikus sorozatot. Az alkotás néhány év alatt a műfaj etalonjává nőtte ki magát és a készítők már egy élőszereplős spin-offot is bejelentettek, ami a szuperhősök fiatal generációjára fókuszál majd. 

A sorozat harmadik évada egyébként csak még magasabbra emelte azt a bizonyos lécet, legyen szó a forgatókönyvről, vagy a színészek alakításáról. Habár Karl Urban remekül hozza Billy Butcher karakterét, plusz a többiek is nagyon jól hozzák szerepüket, a showt mégis a Homelandert alakító Anthony Starr lopja el, már megint. A színésznek voltak olyan jelenetei, melyek egyszerűen a frászt hozták rám így kénytelen voltam csatlakozni azon rajongók táborához, akik Emmy-díjért kiáltanak. Sajnos idén a széria túl későn debütált, így csak jövőre gyűjtheti be a jelölések armadáját, a készítők azonban nem nagyon foglalkoznak az ehhez hasonló apróságokkal és az újabb sikeren felbuzdulva már neki is álltak a negyedik évad munkálatainak. A hírt maga Starr jelentette be az alábbi, igencsak sokat mondó képpel. 

Természetesen a showrunnernek számító Eric Kripke sem akart kimaradni a buliból és közzétette az első epizód szövegkönyvének első oldalát, amiből megtudhattuk, hogy a rész a Piszkos ügyek osztálya címet viseli, az író pedig a harmadik évadot is jegyző David Reed. A rajongók persze megőrültek a bejelentés miatt és az internetet elárasztották a reakciós gifek, meg a végtelen mennyiségű The Boys médiatartalmak. Premierdátumról egyelőre nem tudni, viszont ha tippelnünk kéne, a Vought International hőseinek kalandjai már jövő nyáron debütálhatnak a Prime Video streming szolgáltatón. 

Mi nagyon várjuk már a szériát, ti is így vagytok ezzel? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!