A Thor: Szerelem és mennydörgés hamarosan debütál a Disney+ kínálatában

A Thor: Szerelem és mennydörgés hamarosan debütál a Disney+ kínálatában

Taika Waititi humorbombája megkezdheti hódítását a streaming világában is. 

A Bosszuállók triumvirátusa közül egyedül Thor volt képes arra, hogy egy negyedik saját filmet is kicsikarjon magának és a Ragnarök sikere után a Thor: Szerelem és mennydörgés címre keresztelt alkotást a kissé különc, mégis zseniális Taika Waititi készíthette el. Habár minden adott volt az elsöprő sikerre, a nagymester ezúttal mintha túllőtt volna a célon és a kritikusok, meg a közönség is egyetértett abban, hogy a poénkodás ezúttal kicsit sok volt és ráment a film minőségére.

Ettől függetlenül az MCU rajongói imádták az alkotást és a Thor 4 közel 740 millió dollárt kaszált a pénztáraknál, ami annak tekintetében remeknek számít, hogy Kínában be sem mutatták, mert a cenzoroknak nem feltétlenül jött be Valkűr leheletnyileg érzékeltetett szexuális beállítottsága. A helyzet azért kicsit komplexebb és úgy tűnik, hogy az ország mintha szándékosan kötne bele minden Marvel-filmbe, na de engedjük is el és inkább foglalkozzunk azzal a ténnyel, hogy a film premierdátumot kapott a Disney+ streaming szolgáltatón. A debütálás előreláthatólag szeptember 8-án lesz esedékes és a magyarok is örülhetnek, hiszen a hazánkban elérhető Disney+-ra is a nemzetközi premierrel együtt jelenik meg a Mennydörgés istenének legújabb kalandja. 

Érdekesség, hogy Taika Waititi nyitott lenne egy esetleges ötödik részre, de csak azzal a feltétellel, hogy a karaktert csakis Chris Hemsworth keltheti életre, mondván ha másnak adják a szerepet, ő köszöni szépen, de lelép. Valószínűleg a Marvelnél nem mernék lecserélni a színészt, bár a multiverzum kapuinak megnyílásával van esély arra, hogy a Thor variánsok elárasztják a filmeket, szóval már semmiben sem lehetünk biztosak. Reméljük azért, hogy a hős azért még tényleg visszatér és fontos szereplője lesz a frissen bejelentett ötödik és hatodik fázisnak is. Ti bírjátok egyébként Thort? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!