LEC: Vizicsacsi csapattársát választották a nyár legjobb újonc játékosának

LEC: Vizicsacsi csapattársát választották a nyár legjobb újonc játékosának

Megérdemelte a díjat a fiatal koreai támogató.

Az LEC 2022-es nyári rájátszásáig már csak hármat kell aludni, ugyanis pénteken az Rogue vs MAD Lions összecsapással elkezdődik a kieséses szakasz. A liga ennek megfelelően fokozatosan jelenti be az alapszakaszra vonatkozó díjakat, a legjobb edzői stáb után most itt van az az idéző, akit a legjobb újoncnak választottak meg a szakértők. A "Rookie of the Split" kategóriát Vizicsacsi csapattársa, JeongHoon zsebelte be. A koreai támogató nagy versenyben utasította maga mögé Irrelevantont, a Misfits Gaming felső ösvényes idézőjét.

Szoros volt a verseny, de nem ez volt a legerősebb osztály

Az alapszakaszban végül a kilencedik helyen zárt az Astralis, de összességében sokkal jobban teljesítettek a három új igazolásnak köszönhetően, mint tavasszal. Vizicsacsi, Xerxe és JeongHoon fazont szabott a csapat játékának, de ez még kevés volt ahhoz, hogy odaérjenek a rájátszást érő helyekre. Ettől függetlenül a győzelmekből óriási mértékben kivette részét a koreai support, aki összehozta a valaha volt egyik, ha nem a leglátványosabb Pyke-játékot, amit valaha a profi mezőnyben láthattatok. A "legjobb újonc"-díjának szavazásán végül a Misfits toposa végzett, aki konstans, de kevésbé látványos játékával segítette klubját a negyedik hely megszerzéséhez. A harmadik helyre BDS Agresivoo került, aki BDS Erdotét előzte meg. A leggyengébb csapat két újonca nem volt tényező ebben a splitben, esélyük sem volt odaérni JeongHoon és Irrelevant mellé a versenyben.

A tavaszi szezonhoz képest jóval visszafogottabb volt a nyári "rookie class", azonban mindenképpen megérdemlik a tehetségek a virtuális tapsot, mert igyekeztek a lehető legtöbbet kihozni magukból minden egyes mérkőzésen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt az LEC nyári szezonjának legjobb újonca?