LEC: Új csapat érkezhet jövőre a Rogue helyére, de igazából mégsem

LEC: Új csapat érkezhet jövőre a Rogue helyére, de igazából mégsem

A Team Heretics mellett egy másik spanyol klub is tervezi a csatlakozást Európa legrangosabb LoL-ligájához.

A Misfits Gaming biztosan nem lesz ott az LEC 2023-as tavaszi mezőnyében, a nyári alapszakaszban nagyot hajrázó együttes helyére Bluerzorék, azaz a frissen megkoronázott spanyol bajnokok érkeznek. A pletykák szerint nem a Team Heretics lehet az egyetlen spanyol klub, amelyik nevével találkozhattok majd hamarosan a topligában. Ha minden úgy alakul, ahogy azt megjósolták, akkor a Rogue eladja spotjának 60%-át, amelyre a KOI, a Gerard Piqué (igen, a futballsztár) és Ibai Llanos (világ egyik legismertebb streamere) által alapított szervezet csaphat le.

Esportmaniacos szerint a KOI megkapja a Rogue LEC-spotjának 60%-át (40% ugyanúgy marad a Rogue-nál), amelyért összesen nagyjából 20 millió dollárnak megfelelő összeget csenget ki a tulajdonosi gárda. Ezt az üzletet azért üthetik nyélbe, ugyanis megegyeztek VALORANTban egy nemzetközi liga helyéről. A hab a tortán, hogy a 60%-os tulajdonjog a Rogue, mint név elvesztését jelentheti az LEC-n belül. Team Heretics, KOI, ha minden a tervek szerint alakul akkor ez a két név már biztosan felkerül majd a tabellára, de ez lehet még nem az átalakulás vége. Az EXCEL csapata kitett egy titokzatos képet a közösségi médiába, ahol a 2023-as LEC-csapatok láthatóak.

A logók közül hiányzik a MAD Lionsé valamint az Astralisé, de ott szerepel a Karmine Corpé. Ezek szerint Rekklesék még mindig azon dolgoznak, hogy januártól az LFL-t maguk mögött hagyva csatlakozzanak a "nagyokhoz"? Egyelőre ez még csak találgatás, de a Misfits-Heretics adásvétel után tényleg bármi megtörténhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted tényleg eladja a Rogue az LEC-spotjának 60%-át a KOI-nak?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.