Brutálisan nyers lesz Sylvester Stallone szuperhősfilmje, a Samaritan

Brutálisan nyers lesz Sylvester Stallone szuperhősfilmje, a Samaritan

A legendás akciósztár új mozija néhány napon belül debütál a Prime Video kínálatában. 

Sylvester Stallone annak ellenére, hogy már rendesen benne van a korban, folyamatosan új produkciókon dolgozik. A színész benne lesz például a Galaxis őrzői harmadik felvonásában, továbbá idén jön a szerelemprojektjének számító The expendables - a feláldozhatók negyedik része, illetve végre valahára megjelenik szuperhősfilmje, a hányattatott sorsú Samaritan is, melyben egy kiöregedett hőst alakít majd. Előzetes az alábbi cikkben!

A Samaritan egyébként eredetileg mozifilmnek lett tervezve, később azonban az Amazon megvásárolta a terjesztés jogait, így a premier augusztus 26-án lesz a Prime Video streaming szolgáltatón. A közeli megjelenés miatt a készítők úgy határoztak, megosztanak egy kis háttérinfót is a filmről így nemrég jött egy izgalmas „így készült!" videó, melyben Stallone mesélt az általa játszott karakterről és arról, hogyan is állt hozzá a szerephez. A sztár elmondása szerint szereti a CGI-t, viszont még jobban szereti, ha részt vehet a kaszkadőröknek szánt feladatokban, mivel így a végtermék sokkal életszerűbb lesz, ami különösen fontos volt ennél a filmnél. 

Érdekesség, hogy a Sam Cleary karakterét megformáló Javon Walton úgy nyilatkozott, hogy nagy megtiszteltetés volt neki a sztárral együtt játszani, plusz az alkotás megmutatja majd a szuperhőslét brutális nyersségét és tökéletlenségét, ami valljuk be, nem feltétlenül van jelen a Marvel és DC által uralt zsánerben. Mi nagyon kíváncsiak vagyunk már a Samaritan-ra, ti is így vagytok ezzel? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!