Új előzetest kapott az Amazonos A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi

Új előzetest kapott az Amazonos A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi

A sorozat első részei szeptember elején debütálnak a Prime Video streaming szolgáltatón. 

Izgalmas időszak előtt állnak a Gyűrűk ura franchise rajongói, ugyanis nemrég a svéd Embracer Group felvásárolta a Middle-earth Enterprises-t, így hozzájuk kerültek a megfilmesítési, videójátékos, továbbá a merchandise jogok is. Aggódni nem kell, az irodalmi alkotások továbbra is a Tolkien Estate tulajdonában maradnak, viszont a lépés alapján a legnagyobb stúdiók még látnak fantáziát Középfölde világában

Hogy ez mit jelent az Amazon gondozásában készült, 500 millió dollárból összerakott A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat jövőjére, egyelőre nem tudni, de valószínűleg csak annyit, hogy Bezoszék más névre állítják ki a license-hez szükséges sok nullával rendelkező csekket. Na de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen a széria még meg sem jelent, a premier viszont már közel van, hiszen az első részeket szeptember elsején teszik közzé a Prime Video streaming szolgáltatón. A közeli dátum miatt a készítők úgy látták, hogy kicsit fel kéne kavarni az állóvizet, ezért közzétettek egy új előzetest, amiben eddig nem látott felvételeket kapunk. Katt az alábbi videóra!

A rajongók nagy része egyébként már előre utálja A hatalom gyűrűit, mondván egy erőltetett szentségtörés lesz Tolkien műveinek és Peter Jackson trilógiája mellett, ezért az eddigi kedvcsinálókat millió szám dislike-olták a YouTube-on. A platform persze trükkös volt és időközben eltávolította a funkciót. Akárhogy is legyen, egy rendkívül látványos alkotásról lesz szó, ezért még a hardcore fanoknak is azt ajánljuk, adjanak majd neki egy esélyt, hátha nem rontották el. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!