A The Batman rendezője exkluzív szerződést kötött a Warner Bros. stúdióval

A The Batman rendezője exkluzív szerződést kötött a Warner Bros. stúdióval

Matt Reeves úgy fogalmazott, hogy számára ezzel egy álom vált valóra. 

Annak ellenére, hogy a Matt Reeves gondozásában készült The Batman hatalmas sikereket aratott a kritikusoknál és a jegypénztáraknál is közel 770 millió dollárt hozott, a Warner Bros. Discovery körül mostanában kialakult légkör miatt elég nyugtalanító hírek érkeztek a folytatást illetően. Mindez annak köszönhető, hogy a cég frissen kinevezett irányítójának számító David Zaslav igyekszik minden centet megspórolni, ezért a The Batman 2 még egyáltalán nem kapott zöld lámpát. 

A körülmények tekintetében azonban a Deadline rendkívül érdekes hírekről számolt be, mi szerint a The Batman rendezőjének számító Matt Reeves és produkciós cége exkluzív első betekintési szerződést kötött a Warner Bros. fejeseivel. Mindez nagyjából annyit tesz, hogy a stúdió elővásárlási joggal rendelkezik a szakember által írt forgatókönyvekre és ötletekre. Mindemellett megerősítették, hogy a denevérember kalandjainak folytatása készülőben van, bár a szövegkönyvet nem kezdték még el, továbbá a Pingvin széria is sínen van. 

Reeves egyébként úgy fogalmazott, hogy egy álma vált valóra a Warnerhez igazoláshoz és nagyon izgatott amiatt, hogy a stúdióval dolgozhat. A cég is lefutotta a tiszteletköröket és arról biztosították a nagyérdeműt, hogy a rendező nagyjából szabadkezet kap. A döntésnek örülünk, hiszen a The Batman ügyesen frissítette a sötét lovag lassan kicsit megfáradt történetét és csak remélni tudjuk, hogy a következő felvonás mer merészebb lenni, legyen szó a történetről vagy a bemutatásra kerülő karakterekről. Ti várjátok a folytatást? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!