A korábbi hírekkel ellentétben nem kapott még zöld utat a The Batman 2

A korábbi hírekkel ellentétben nem kapott még zöld utat a The Batman 2

Ha Matt Reeves meg is kapja az áment a Warner Bros. Discovery fejeseitől, még évekre vagyunk a premiertől. 

Az elmúlt néhány hétben nyugtalanító hírek érkezetek a DC-filmek rajongói számára, ugyanis a Warner Bros. és a Discovery összeolvadása miatt hatalomra kerülő David Zaslav komoly átszervezésekbe kezdett. Első körben töröltek több már befejezett projektet is, mint például a Batgirl mozit, a Scoob 2-őt, plusz a fejlesztés alatt álló Wonder Twinst. Habár ezek csak kisebb projektek, benne van a pakliban, hogy a DCEU megmentőjének szánt The Flash is a kukában landol, mivel a főszereplőt életre keltő Ezra Miller mostanában ámokfutásba kezdett.  

A stúdiónál tehát nagy a bizonytalanság és a rajongók joggal aggódhatnak kedvenceikért, mivel a helyzet elég kiszámíthatatlan. Annak ellenére, hogy a tavaly érkezett The Batman kritikailag és pénzügyileg is nagy siker volt és több mint 760 millió dollárt hozott világszinten, plusz pár hónapja hivatalosan is bejelentették a folytatást, most érkezett néhány nyugtalanító hír a film jövőjét illetően. A Variety információi szerint a céget jelenleg is irányító David Zaslav és az igazgatótanács egyelőre nem adott zöld utat a folytatásnak, a projekt pedig jelenleg kidolgozás alatt áll Matt Reeves író-rendező részéről. Ha a filmes meg is kapja az áment a közeljövőben, még éveket kell várnunk, hogy a folytatás megjelenhessen. 

Habár a rajongók először szkeptikusak voltak egyébként Robert Pattinson Batman ábrázolásával kapcsolatban, később mindenki megbékélt a színésszel, manapság meg már ott tartunk, hogy nagyjából minden keményvonalas rajongó őt tekinti a franchise első számú denevéremberének. Éppen emiatt csodálkoznánk, ha elkasználnák a filmet, főleg annak tekintetében, hogy a Lady Gaga és Joaquin Phoenix főszereplésével készülő Joker 2-re tapsikolva mondtak igent a Warnernél. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!