Benne van a pakliban, hogy a Warner kukázza a The Flash filmet Ezra Miller balhéi miatt

A stúdió vezetőségének fejében jelenleg három forgatókönyv van az alkotás jövőjével kapcsolatban. 

Lassan már nekem kínos, hogy megint Ezra Millerről kell írnom, de a fiatal színésznek rendesen elmentek otthonról az elmúlt néhány évben és Hawaii ámokfutása óta balhét balhéra halmoz. Ott volt például a szóban forgó garázdaság és verekedés, később kiskorú veszélyeztetésével vádolták meg, ezt követte egy elkeseredett apuka vallomása, aki szerint a sztár fogva tartja feleségét és három gyerekét, erre jön még némi illegális fegyvertartás, plusz a legutóbbi betöréses ügy

A Warner Bros. egyébként már az első botrány után összehívott egy vészhelyzeti ülést, hogy megvitassák Miller jövőjét a DCEU-ban, a tanácskozás végén viszont úgy határoztak, hogy nem vágják ki egyelőre a franchise-ból. Azóta persze sok víz lefolyt a Dunán és pár hete jött a hír, hogy a színész utolsó projektje valószínűleg a jövő tavasszal debütáló The Flash lesz Michael Keaton, Ben Affleck és Michael Shanon oldalán.

A stúdió háza táján mostanában még jobban felgyorsultak az események és David Zaslav vezérigazgató nemrég nemes egyszerűséggel kukázta a Batgirl című filmet, mondván a DC-nek inkább a nagy költségvetésű filmekre kell koncentrálnia. A kasza hallatán amúgy a rajongók egy része szinte követelte, hogy akkor a Flash is menjen már a levesbe, amire a The Hollywood Reporter frissen napvilágot látott riportja alapján minden esély megvan, ugyanis a stúdió jelenleg három opciót tart szem előtt a 200 milliós alkotás jövőjével kapcsolatban. 

Az első lehetőség, hogy Miller szépen kiáll a nyilvánosság elé és megmagyarázza egy interjúban, miért is viselkedett mostanában elmebetegként, plusz nem nagyon vesz részt a film sajtókörútján. A második alternatíva, hogy Barry Allen/Flash szerepét valaki másra osztják, a harmadik megoldás meg, hogy szépen kidobják az anyagot és leírják a veszteséget. Talán mondanom sem kell, hogy az utóbbi lehetőség felérne egy lázadással a rajongók körében, plusz Michael Keaton örökre megsértődne a stúdióra, amit azért nem kéne, főleg úgy, hogy a rajongók szinte követelik a színész visszatérését a sötét lovagként, akárcsak Henry Cavill esetében.

Érdekesség, hogy iparági pletykák szerint a tesztvetítések nagyon jól sikerültek, a közönség pedig imádta a filmet és Miller alakításáról is pozitívan nyilatkozott mindenki, szóval nem irigylem most a Warner fejeseit, mert nagyon nehéz döntést kell meghozniuk. A legjobb az lenne, ha bedugnák egy rehabra a színészt a premierig, plusz csinálnának vele egy kontrollált interjút, hogy a kedélyek lenyugodjanak. Valószínűleg mindezt könnyebb mondani, mint megcsinálni, elvégre egy kétlábonjáró időzített bombáról van szó, aki ha ezen az úton halad tovább, akár komoly bajba is keverheti magát vagy a környezetét. Ti mit gondoltok egyébként, mi lesz a The Flash film sorsa? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!