Hirdetés

A Flash sztárja, Ezra Miller ellen most betörés miatt emeltek vádat

Úgy tűnik egyre mélyebbre csúszik azon a bizonyos lejtőn a színész, miközben a Warner Bros. még mindig bízik a mozifilmjében, de vajon meddig?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST Premier: Fall Groups 2022

NiP vs. Heroic

Esport1 Podcast

Kiszivárgott a GTA 6, kellemetlen helyzetben a Rocktar Games!

A videójátékok történelmének alighanem az egyik legnagyobb szivárgását veséztük ki!

Hirdetés

A nagy költségvetésű filmet nyilván nem szeretné csak a fiókban őrizgetni a Warnes Bros., de az tény, hogy Ezra Miller akciói nem éppen pozitív színben tüntetik fel a forgalmazót és a talonban lévő Flash mozifilmet. Korábban egyébként a forgalmazó már megtette a szükséges lépéseket és felbontotta a színész szerződését, de még így is kérdéses, hogy vajon tényleg mozikba kerül-e a szuperhős alkotás. Ezra Miller egyszerűen nem bír magával, úgy tűnik alaposan megártott neki a ismertség és a hírnév, na meg az ezekkel járó nem kevés pénz is.

Ha eddig nem lett volna elég balhés a fiatalember, akkor most újra egy hülyeséggel hívta fel magára a figyelmet, miután Stamfordban betörés vádjával állították elő. A jelentés szerint a vermonti állami rendőrséget 17 óra 55 perckor értesítették egy stamfordi lakóhelyről betöréses miatt. A kiérkező rendőrök aztán megállapították, hogy több üveg alkoholt tulajdonítottak el a lakóhelyről, mindezt úgy, hogy a háztulajdonosok nem tartózkodtak otthon az említett időpontban. A vallómások begyűjtése és a videókamerás felvételek után a rendőrség valószínűsíthető okot talált Miller megvádolására.

A rendőrök ezt követően augusztus 7-én 23 óra 23 perckor fogták el Millert, illetve az is kiderült, hogy a színésznek szeptember 26-án meg kell jelennie a Vermonti Legfelsőbb Bíróság előtt.

A Rolling Stone júniusi vizsgálata szerint Miller egy 25 éves édesanyának és három, egy és öt év közötti gyermekének biztosított lakhatást az otthoni tanyáján a Stamfordban. Egy másik jelentés szerint engedély nélküli kannabiszfarm és több lőfegyver is megtalálható a helyszínen. A Rolling Stone-nak nyilatkozó egyik forrás pedig azt állította, hogy az egyéves gyermeket egy hatástalanított tölténnyel találták meg a szájában. Az viszont egyelőre nem világos, hogy a stamfordi ingatlanok egy és ugyanazok-e.

Miller letartóztatásait követően többször is felmerült már a kérdés, hogy a Flash mozifilmet törölni fogják-e vagy jövőre tényleg bemutatják. Múlt héten azonban a Warner Bros. vezérigazgatója, David Zaslav elmondta, hogy a The Flash biztosan látható lesz nagyvásznon. Számos halasztás után a The Flash elvileg 2023. június 23-án kerül a mozikba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Detrix 1 hónapja
  Sokan csak ezért le fogják pontozni, hogy ennyi ügy után hogy merik kiadni, vagy pont emiatt nem fogják megnézni.
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • No_Kia 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés