Varázslatos előzetes érkezett a Disney élőszereplős Pinokkió filmjéhez

Varázslatos előzetes érkezett a Disney élőszereplős Pinokkió filmjéhez

A Tom Hanks főszereplésével készült alkotás szeptember elején jön a Disney+ streaming platformra. 

A gótikus horror egyik nagymesterének számító Guillermo del Toro idén a Netflixhez igazolt és nem csak a szerelemprojektjének számító Rémségek háza antológia sorozatot hozta össze, de egy elég érdekesnek ígérkező Pinokkió filmet is. Az utóbbi alkotás stop-motion technikával készült és első ránézésre rendkívül parának ígérkezik, mondjuk az életre kelt fabábú alapból elég hátborzongatóan hangzik. Előzetes az alábbi cikkben!

Pinokkió egyébként nem csak a fenti verzióban tér vissza a képernyőkre, ugyanis idén a Disney is kijön majd egy adaptációval, ami ráadásul élőszereplős lesz és az öreg Gepetto mestert nem kisebb színész, mint a legendás Tom Hanks alakítja, míg faragott fiának hangját a feltörekvő gyerekszínész, Benjamin Evan Ainsworth adja. Korábban már kaptunk egy rövid betekintő előzetest a filmhez, éjjel azonban megérkezett a hosszabb kedvcsináló is, amit az alábbi videóban tudtok megtekinteni. 

Hanks és Ainsworth mellett olyan hírességek kaptak szerepet még a projektben, mint Cynthia Erivo, Luke Evans, Joseph Gordon-Levitt, vagy Keegan-Michael Key. Premier előreláthatólag szeptember 8-án a Disney+ streaming szolgáltatón, ami nyár eleje óta már Magyarországon is elérhető. Az előzetes alapján ti várjátok a filmet, vagy inkább kihagyjátok majd? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!