LoL: Ez volt az utolsó szög a Star Guardian-esemény koporsójába

LoL: Ez volt az utolsó szög a Star Guardian-esemény koporsójába

Rengetegen elveszítették értékes tokenjeiket a Riot Games által megszabott furcsa határidők miatt.

A 2022-es nyári Star Guardian-esemény úgy vonulhat be majd a League of Legends történelmébe, mint az egyik legtöbb problémát okozó kiemelt projektje a Riot Gamesnek. A kliens összeomlása, a teljesíthetetlen küldetések, az elmaradó jutalmak kiverték a biztosítékot a közösségnél, de a fejlesztők igyekeztek kompenzálni a játékosokat. Érkeztek az extra küldetések, amelyek ingyenes jutalmakkal árasztották el a gyűjteményt. Utóbbi ötlet remekül sült el egészen az utolsó napig, amikor a határidők összemosódtak, ezért hoppon maradtak a LoL-osok. A probléma az volt, hogy még tegnap lehetet halmozni a zsetonokat, azonban szintén augusztus 24-ére esett a tokenek lejárati dátuma is. Ennek köszönhetően rengetegen veszítették el az eventhez kapcsolódó fizetőeszközüket (én nagyjából 100 zsetont buktam emiatt - szerk.), amelyből még kulcsokat, gömböket és egyéb kozmetikai tartalmat vásárolhattak volna.

A probléma

A Riot múlt héten izzította be a plusz jutalmakkal kecsegtető missziókat, amelyek utolsó felvonását még augusztus 24-én is lehetett teljesíteni. Pont ezen a napon vették ki a tokeneket, vagyis simán előfordulhatott az a helyzet, hogy valaki teljesítette a küldetést, majd utána már nem volt lehetősége elkölteni a zsetonokat. A közösség egy emberként jelezte a legnagyobb LoL-os fórumon, hogy talán élhetőbb lett volna a játékosok szemszögéből az a menetrend, ha még egy-két napot ráhúz a Riot a Star Guardian-eventre. Ebben az esetben bizonyára kevesebben panaszkodtak volna arra, hogy elbukták a 100-200-1500 tokenjüket, mivel a nagyon gyors lezárásra egyszerűen vagy nem tudtak reagálni, vagy egyszerűen kiment a fejükből.

Mindenképpen sokat kell tanulnia az idei év nagy nyári eseményéből a programozói csapatnak, mivel a káosz érzékelhető volt a kliens majdnem minden szegletében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te buktál Star Guardian-tokent?