Az éhezők viadala filmek rendezőjétől jön a BioShock adaptáció

Az éhezők viadala filmek rendezőjétől jön a BioShock adaptáció

A forgatókönyvet meg a Szárnyas fejvadász 2049-ben is közreműködő Michael Green jegyzi. 

A BioShock széria idővel kultikus státuszba érett az elmúlt néhány évben és az első epizód kijelenteni is rossz, de 15 évvel ezelőtt látott napvilágot. Ken Levine és a 2k Boston sokáig heggesztette a projektet és olyan témákat boncolgattak, mint az ésszerű önmegvalósítás vagy az érzelmes önzés kérdésköre, ami nagyon bejött a játékosoknak és a siker miatt pedig a Take-Two Interactive nagyon hamar szeretett volna egy második részt. A franchise további történelméről az alábbi cikkben tudtok jobban tájékozódni, jó olvasgatást! 

A játékok adaptálásáról már évek óta mennek a pletykák, aztán a projekt a Netflixnél landolt, ami a szűkös esztendő ellenére igazi sztárpárost szerződtetett a fejlesztéshez. A rendezői székbe Francis Lawrence ül, akinek Az éhezők viadala filmeket is köszönhetjük, plusz ő viszi majd az előzménynek számító Énekesmadarak és kígyók balladáját, melyben Snow elnök felemelkedésének történetét ismerhetjük meg. 

A forgatókönyv gondozója már picit izgalmasabb, hiszen a kiválasztott Michael Green írta a Szárnyas fejvadász 2049-et meg a Logant, plusz köze volt Dwayne Johnson Dzsungeltúrájához és a Halál a Nílusonhoz is. A story-ról egyelőre nem tudni semmit, vagy bármi másról, viszont úgy tűnik, az alkotás jó kezekben van. Reméljük az idő előrehaladtával elkezdenek csepegni az infók, mert nagyon kíváncsiak vagyunk, mihez is tud kezdeni a BioShock világával a Netflix. Ti próbáltátok egyébként a játékokat? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!